- 28 Ekim 2022
- 5.871
- 14.366
- 28
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
dış kapıya sineklik yoksa onu takabilirsin şuan o geldi aklımaDolap içleri aklıma geldi fakat kaygan olur penyezim
Biri dedi ki çamaşır makinesine örtü yap dedi
Kışlık evdeki dolap içinde.makine bahçedeki açıkta ona yapsam daha bir sürü çıkar bir şeyler
Sen değil de ben çok geç kalmışım görmekteOrtalığı topladım
yatakları düzenledim
bulaşıklar makineye.
Kahve keyfisindeyim. Pinhan geç mi kaldım?
Evet bende o yüzden dedim. Bende de oluyor farkında olmayan biri kalkmıyor işte hastalık. Banaa da ders olsun daha fazla hareket edicem daha iyiyim efserim suyumu limonlu içiyorum sürekli tuzu da full kesicem artık bir müddet.Piskoloji bu konuda çok etken hiç kımıldamadan kanepeden kalkmadığım günleri bilirim sen nasıl oldun kuzum?
aynen ne yapıyorsak kendimize zararımız herkes hayatına devam ediyorEvet bende o yüzden dedim. Bende de oluyor farkında olmayan biri kalkmıyor işte hastalık. Banaa da ders olsun daha fazla hareket edicem daha iyiyim efserim suyumu limonlu içiyorum sürekli tuzu da full kesicem artık bir müddet.
Biraz geç düşüyor jeton. Kimse bize eşlik etmeyecek çocuklarımız kendi hayatını kuracak. Sürünmeye gerek yok biz iyi olalım inşallah.aynen ne yapıyorsak kendimize zararımız herkes hayatına devam ediyor
Benim oğlanda yüksekti yoğurt iyi geliyordu çok başedemediğin zamanlarda yoğurt ye dengeliyor
Yoğurt tokluk hisside veriyorBiraz geç düşüyor jeton. Kimse bize eşlik etmeyecek çocuklarımız kendi hayatını kuracak. Sürünmeye gerek yok biz iyi olalım inşallah.
Ayran içmiştim maden suyu ile birlikte. ama yogurt yemedim.
Ya daha düzelmedi mi suÇamaşır yıkansa ütü olacak su yoktu çamaşır kaldı şu yemekle mutfağı halletip çamaşır dağını aşayım
Kv yaşıyordu demi bonus. Anneciğine rahmet olsun inşallahEvde değildim ben yeni geldim.
Sabahtan anneme gittim geçen hafta gidemedim
Kv ye uğradım cuma surelerini okudum dinledi
Çıkmadan bi çorba yaptım
Şimdi burda yemek yapıcam
Dün akşamdan geldi hiçbir şey yapamadımYa daha düzelmedi mi su
Kv yaşıyordu demi bonus. Anneciğine rahmet olsun inşallah
Çok tanıdık geldiYaşlı kadınlar gibi oldum ne söyleseler bir şey uyduruyorum
4. CanımAktif Lora senin kaçıncı bebekti lora
Akşam hızlı okudum sizi yazamadım çok güldümÇok tanıdık geldi
dış kapıya sineklik yoksa onu takabilirsin şuan o geldi aklıma
Kekik limon zerdeçal çayı yaptım anammm bir ter bir terKızlar kekik kaynatın için hasta olanlar şifa olsun inş MssPARE
Geçmiş olsun paremm terlemen iyi çabucak toparlanırsınKekik limon zerdeçal çayı yaptım anammm bir ter bir ter
Terlemek aşırı iyi pare dayan. Ben terledikten sonra kendime geldim Allah şifa versinKekik limon zerdeçal çayı yaptım anammm bir ter bir ter