Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya annemler izlerken bakardım başım sıkışsa dede beklerdim belki gelir diyeKızlar bide Salih vardı yaşlı bi dede var beyaz giyiyorlardı dumanlı bi yerde onu hatırlıyor musunuz?
Mutfak temizlemesi geldiBonus bu espileri kaçırdığına çok pişman
Bide kötü bi olay yaşanırdı kapıyı anahtarla açıp beyaz bi sahne sonrası zaman geriye alınıp kötüler iyi olurduYa annemler izlerken bakardım başım sıkışsa dede beklerdim belki gelir diye
Sen bir hevestin yavrum diyesi geliyor insanın içinden
Heves gel yavrum
Hevesim kaçtı
Hahah net hatırlıyorum onu da her korkarken okuduğumda aklıma geliyorBi kadının kocası çalışmaya gidiyor kadın tek başına evde korkuyordu. Adamın biri kağıda ayetel kürsü yazıp verdi kadına korktuğunda oku Allah seni korur diye kadın gece bi ses duydu korktu aldı kağıdı okudu ayetel kürsüyü sonra bahçe duvarı Allah tarafından gökyüzüne kadar yükselmişti hırsız eve girememişti asdfklş
O kadar etkilenmiştim ki hala aklımda
benimdeHahah net hatırlıyorum onu da her korkarken okuduğumda aklıma geliyor
Bu artık ak sakallı rüyalarda çıkan dede rolü alır
Kesin bu gece dedeler bize gelicek ruyada dürdüp gideceklerKızlar bide Salih vardı yaşlı bi dede var beyaz giyiyorlardı dumanlı bi yerde onu hatırlıyor musunuz?
Anam pare sus korkutmaKesin bu gece dedeler bize gelicek ruyada dürdüp gidecekler
Bugün hepimiz okuyalımHahah net hatırlıyorum onu da her korkarken okuduğumda aklıma geliyor
Nerde o eski dedeler emekli olmuşlardır artık kimse görmüyorAnam pare sus korkutma
Salihin yanında ki sürmeli dede ölmüştür belkiNerde o eski dedeler emekli olmuşlardır artık kimse görmüyor
Erinmedim üşenmedim buldum Hahhaha
Kızlarda dinlesin ama intihara sürekler dikkat edin tehlikeli kızlar
Karısına çay tepsisi taşıtan adamın hazin sonuBu şarkıyı eşim bi kere ben çay tepsisi ile gelirken beni videoya çekip bu şarkıyı açmıştı .
Espri yapmak istemiş eğlence olsun .
Rakı içiyordu en son denk geldiğimdeSalihin yanında ki sürmeli dede ölmüştür belki