- 2 Mart 2021
- 6.812
- 34.248
Gecmis olsun Bugün nasılsın?Tansiyonum yüksekti gün boyu şimdi biraz iyiyim bonus. Ekrana bakamıyorum kafamı, gözümü egince kötü oluyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gecmis olsun Bugün nasılsın?Tansiyonum yüksekti gün boyu şimdi biraz iyiyim bonus. Ekrana bakamıyorum kafamı, gözümü egince kötü oluyorum
Neden o hale gelmiş hastalık mı yoksa kendi hareketsizliğimiFiziğe bir kadın geldi hareketsizlikten kas erimesi oluşmuş kemikler zayıflamış yürümesi o kadar zor ki kollarını kaldıramıyor
Oyle hareketsuz ki kiloda var ama aşırı değil
Daha 54 yaşlarında kızı yardım ediyor üzerinde hırkasını çıkaramıyor o derece
Kemikler kireçleme olmuş kas yok
Kız diyor ki su bardağını tutmuyor öyle kavgalar ettik ki babam bosamaya kalkti
Dayılarım çok ağır laflar dediler hic orali olmadi
Wc ye gidemez oldiu diyor
Kadın daha genc dr çok kızdı bir insan kendine bunu yapar mı dedi neler dedi ya hicbir rahatsızlık yok
Kiza üzüldüm git yürü gel yapmazsan eve de gelme demiş babası
Kız ağlıyor hiç bir şey yapmıyor diyor yatağını bile düzlemez babam haklı diyor
Ay neler var anneme gördu kadını al sana canlı örnek dedim
Kendi hateketsizmis testleri herşey normalmişNeden o hale gelmiş hastalık mı yoksa kendi hareketsizliğimi
Sağol canım daha iyiyim. Düştü şükürGecmis olsun Bugün nasılsın?
Psikolojik bisidir belki. İnsan o kadar lafa neden kalkmasın. 54 yaşına gelene kadar olan olmuşsa yıllardır böyle demek kadin kötü bisiKendi hateketsizmis testleri herşey normalmiş
Piskoloji bu konuda çok etken hiç kımıldamadan kanepeden kalkmadığım günleri bilirim sen nasıl oldun kuzum?Psikolojik bisidir belki. İnsan o kadar lafa neden kalkmasın. 54 yaşına gelene kadar olan olmuşsa yıllardır böyle demek kadin kötü bisi
Her şey bize örnek ders niteliğinde umarım şifasını bulurKendi hateketsizmis testleri herşey normalmiş
Sende mi hastasınKızlar kekik kaynatın için hasta olanlar şifa olsun inş MssPARE
Yok yav öyle mi ima eder gibi yazmışım anaaaaSendemi hastasın
keşke bir de psikiyatriye götürselerdi. deprosyandaysa garibimFiziğe bir kadın geldi hareketsizlikten kas erimesi oluşmuş kemikler zayıflamış yürümesi o kadar zor ki kollarını kaldıramıyor
Oyle hareketsuz ki kiloda var ama aşırı değil
Daha 54 yaşlarında kızı yardım ediyor üzerinde hırkasını çıkaramıyor o derece
Kemikler kireçleme olmuş kas yok
Kız diyor ki su bardağını tutmuyor öyle kavgalar ettik ki babam bosamaya kalkti
Dayılarım çok ağır laflar dediler hic orali olmadi
Wc ye gidemez oldiu diyor
Kadın daha genc dr çok kızdı bir insan kendine bunu yapar mı dedi neler dedi ya hicbir rahatsızlık yok
Kiza üzüldüm git yürü gel yapmazsan eve de gelme demiş babası
Kız ağlıyor hiç bir şey yapmıyor diyor yatağını bile düzlemez babam haklı diyor
Ay neler var anneme gördu kadını al sana canlı örnek dedim
Bu ara ima mia yok bende direk anladığıma bağlıyorumYok yav öyle mi ima eder gibi yazmışım anaaaa
Çamaşır yıkansa ütü olacak su yoktu çamaşır kaldı şu yemekle mutfağı halletip çamaşır dağını aşayımÜtü var kim yapacak benle
Ben sabah yapmıştım .Ütü var kim yapacak benle