- 13 Mart 2019
- 12.842
- 41.359
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Güzel haberler al inşallah gönül bizede haber verSağol canım çok şükür daha iyi yarın tahlillerine bakacak doktor dua edin ciddi birşey olmadığını söylesin
Aminn canım tabii hemen haber vericem inşallahGüzel haberler al inşallah gönül bizede haber ver
Paspasları topladımBulaşık makinasını boşalttım
Savaş alanı gibi mutfağı makinaya yerleştirdim çalıştırdım
Paspaslar yıkandı astım
Yatakları topladım
Bulaşık makinasını boşalttım
Yemek yaptım
Makinaya yerleştirdim çıkanları
Canım geçmiş olsunTansiyonum yüksekti gün boyu şimdi biraz iyiyim bonus. Ekrana bakamıyorum kafamı, gözümü egince kötü oluyorum
Temiz çıkar inşAllah canımSağol canım çok şükür daha iyi yarın tahlillerine bakacak doktor dua edin ciddi birşey olmadığını söylesin
Canım çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin kendine dikkat etTansiyonum yüksekti gün boyu şimdi biraz iyiyim bonus. Ekrana bakamıyorum kafamı, gözümü egince kötü oluyorum
Aminn canım inşallahTemiz çıkar inşAllah canım
Sizede geçmiş olsun yavrun nasıl daha iyimi ?Hasta olan tüm arkadaşlarıma acil şifalar diliyorum
Nerede hasta kim varsa çaresiz bekleyen kim varsa Rabbim şifasını versin
Şu tansiyonu düzenleyici bişet vermiycekler mi sana ya geçmiş olsun
Geçmiş olsun loracim tuzsuz yesen bir süre yada dr ne diyor bu duruma
Geçmiş olsun lora dikkat et
Geçmiş olsun loramm
Aktif Lora dikkat et kendine özelikle bu son aylarda daha temkimli ol tuzdan tatlıdan uzak dur ahiretliğim geçmiş olsun
Canım geçmiş olsun
Sagolun kızlar kullandigim ilac var ama ödem bi gitmeyince tansiyona vuruyor hemen. Akşam yemeği de kestim hafif besleniyorum ne zamandır. Anlamadım oluyor böyle.Canım çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin kendine dikkat et
Sağlıklı sıhhatli güzel haberler alın inşaAllah gönülümSağol canım çok şükür daha iyi yarın tahlillerine bakacak doktor dua edin ciddi birşey olmadığını söylesin
Gönül çok geçmiş olsun canım Rabbim şifa versin yürüğini ferah tutHasta olan tüm arkadaşlarıma acil şifalar diliyorum
Nerede hasta kim varsa çaresiz bekleyen kim varsa Rabbim şifasını versin