- 2 Mart 2021
- 6.812
- 34.248
Bulaşık surgeci, lif güzel olur çok guzel köpürür.Kızlar eski yıpranmış tüllerinizi ne yapıyorsunuz nasıl değerlendiriyorsunuz
Geri dönüşümle ilgileniyorsan tütü elbise bile yapılabilir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bulaşık surgeci, lif güzel olur çok guzel köpürür.Kızlar eski yıpranmış tüllerinizi ne yapıyorsunuz nasıl değerlendiriyorsunuz
Iyiyim bonusum ağrım kalmadı denecek kadar az
Bulaşık yıkıyorumKızlar eski yıpranmış tüllerinizi ne yapıyorsunuz nasıl değerlendiriyorsunuz
Paremm benim dikiş bilgim yok. Ablamın ve eltimin var. Onlardan gördüklerimi yazayım fikir olur belkiKızlar eski yıpranmış tüllerinizi ne yapıyorsunuz nasıl değerlendiriyorsunuz
Bulaşık surgeci, lif güzel olur çok guzel köpürür.
Geri dönüşümle ilgileniyorsan tütü elbise bile yapılabilir
Bulaşık bezi ben bulaşık süngeri kullanamıyorum tülle yıkarımKızlar eski yıpranmış tüllerinizi ne yapıyorsunuz nasıl değerlendiriyorsunuz
Dolap içleri aklıma geldi fakat kaygan olur penyezimParemm benim dikiş bilgim yok. Ablamın ve eltimin var. Onlardan gördüklerimi yazayım fikir olur belki
çanta süslemesi
küçük süs yastığı (koltuklara)
kıyafetlere süsleme ( kol,etek,yaka)
elbiselere kemer
masa örtüsü
dolap örtüsü ( kiler gibi yerlere)
Aklımda kalanlar bunlar
Ben ve onlar, koltuk silme, bulaşık süngeri olarak da kullanıyoruz
Ranır yapOturma odasının tülü var modeli register . boncukları yırtmış yıpratmış aslında yeni tül bir tarafı daha iyi sağlam koca tül yazık olucak
Ne yapsam nasıl değerlendirsem . Bilemiyorum
Yırtık yerinden tekrar dikilse dedik perdeciye sordum olmaz dedi modeli aradaki acılan mesafe bozulur diyor
Yenisi 5 6 7 bin tl modeline metresine göre
Bulaşık bezi yapsam bir dünya çıkıcak örtü yapsam ne yapabilirim kıyamıyorum da
Register model bence dikilebilir zaten çok katlı birinin makarası ni daha çok açarsınOturma odasının tülü var modeli register . boncukları yırtmış yıpratmış aslında yeni tül bir tarafı daha iyi sağlam koca tül yazık olucak
Ne yapsam nasıl değerlendirsem . Bilemiyorum
Yırtık yerinden tekrar dikilse dedik perdeciye sordum olmaz dedi modeli aradaki acılan mesafe bozulur diyor
Yenisi 5 6 7 bin tl modeline metresine göre
Bulaşık bezi yapsam bir dünya çıkıcak örtü yapsam ne yapabilirim kıyamıyorum da
Paremm bez kumaş üstüne tülü dikerek kullanırsan çok şey üretebilirsin. Biraz araştırma yap. Neler neler çıkar ortayaDolap içleri aklıma geldi fakat kaygan olur penyezim
Biri dedi ki çamaşır makinesine örtü yap dedi
Kışlık evdeki dolap içinde.makine bahçedeki açıkta ona yapsam daha bir sürü çıkar bir şeyler
Bulaşık yıkıyorum
Bulaşık bezi ben bulaşık süngeri kullanamıyorum tülle yıkarım
Bulasik bezi dikip satsam bari yüzden fazla çıkar yada size yollayım lif yapayım duşta keselennRanır yap
Foto cekeyim bakın kızlarRegister model bence dikilebilir zaten çok katlı birinin makarası ni daha çok açarsın
Benim de var o modelden hiç eşit yapmıyorum zatenFoto cekeyim bakın kızlar
Nanem
Bu kadar az sa bence diktirTülün altına kırlent koydum anca çekebildim bakın bir metreye yakın böyle yıprandi yırtıldı içe doğru 30 cm falan yırtık
Eki Görüntüle 3481034
Yeni yaptırırsan.halatli yaptıracam o zamanda fiyat artıyorBenim de var o modelden hiç eşit yapmıyorum zaten
Kuzum terzi dediki kesersek enden kısalır tül hanı duvardan duvara ya ölçü pilesini açarsak tül iyiden yırtılır dediBu kadar az sa bence diktir
Benimki halatlı da birşey olmaz iki tarafı da aynı kesip diktir ama terzide perdeci yeni perde satmak için olmaz demiştirYeni yaptırırsan.halatli yaptıracam o zamanda fiyat artıyor
Aynisini yazmışızBenimki halatlı da birşey olmaz iki tarafı da aynı kesip diktir ama terzide perdeci yeni perde satmak için olmaz demiştir
Tüllün cinsine bağlı her tül köpürmez bizim ailede köpüren eskiyen tül kavga sebebi kim kaparsa onunBulasik bezi dikip satsam bari yüzden fazla çıkar yada size yollayım lif yapayım duşta keselenn
SRanır aklıma geldi şu dertsiz kumaşla birlikte dikmişler güzel şık olmuş