- 1 Aralık 2021
- 11.992
- 40.148
- 34
Evet bir kaç yere daha sorAynisini yazmışız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet bir kaç yere daha sorAynisini yazmışız
Aynen canım Efsere yazdım dertsiz kumaşlar var kolalı gibi sert duran kumaşlar var isimleri nedir bilmiyorum onlarla birlikte bir şeyler yapılır aynen bakmak lazim netteParemm bez kumaş üstüne tülü dikerek kullanırsan çok şey üretebilirsin. Biraz araştırma yap. Neler neler çıkar ortaya
Hahahaha yollayım sana bende kurtulayım ne yapsam diye düşünmektenTüllün cinsine bağlı her tül köpürmez bizim ailede köpüren eskiyen tül kavga sebebi kim kaparsa onun
Oturma odasının tülü var modeli register . boncukları yırtmış yıpratmış aslında yeni tül bir tarafı daha iyi sağlam koca tül yazık olucak
Ne yapsam nasıl değerlendirsem . Bilemiyorum
Yırtık yerinden tekrar dikilse dedik perdeciye sordum olmaz dedi modeli aradaki acılan mesafe bozulur diyor
Yenisi 5 6 7 bin tl modeline metresine göre
Bulaşık bezi yapsam bir dünya çıkıcak örtü yapsam ne yapabilirim kıyamıyorum da
Bak verecek adamı da buldunHahahaha yollayım sana bende kurtulayım ne yapsam diye düşünmekten
Aynen aynen hahha iyi denk geldiBak verecek adamı da buldun
Köpürüyormu diye bakmam lazımHahahaha yollayım sana bende kurtulayım ne yapsam diye düşünmekten
Köpürtüp foto atayım ama.duvarda nasıl olacak o işKöpürüyormu diye bakmam lazım
Tansiyonum yüksekti gün boyu şimdi biraz iyiyim bonus. Ekrana bakamıyorum kafamı, gözümü egince kötü oluyorumAktif Lora sen nasıl oldun?
Dolap içleri aklıma geldi fakat kaygan olur penyezim
Biri dedi ki çamaşır makinesine örtü yap dedi
Kışlık evdeki dolap içinde.makine bahçedeki açıkta ona yapsam daha bir sürü çıkar bir şeyler
Kim köpürüyorKöpürüyormu diye bakmam lazım
Tansiyonum yüksekti gün boyu şimdi biraz iyiyim bonus. Ekrana bakamıyorum kafamı, gözümü egince kötü oluyorum
Benim annemde tülden bulaşık lifi dikiyordu.Tülün altına kırlent koydum anca çekebildim bakın bir metreye yakın böyle yıprandi yırtıldı içe doğru 30 cm falan yırtık fotoyu açarak bakarsanız daha net oluyor yavrular
Eki Görüntüle 3481034
Geçmiş olsun loracim tuzsuz yesen bir süre yada dr ne diyor bu durumaTansiyonum yüksekti gün boyu şimdi biraz iyiyim bonus. Ekrana bakamıyorum kafamı, gözümü egince kötü oluyorum
Teras yok BonusumTeras çatı katınız var mı pare? Oraların camına perde olabilir küçük.
TÜl storlar var deseni sabitse her yerinde belki stora kullanılır.
Mesela ortası yıprandıysa pile açılıp iki kanat şeklinde tül fon gibi zebra storun üstünde de kullanılır.
Runner örtü yapılabilir kumaş masa örtüsü üstüne sermek için.
Geçmiş olsun lora dikkat etTansiyonum yüksekti gün boyu şimdi biraz iyiyim bonus. Ekrana bakamıyorum kafamı, gözümü egince kötü oluyorum
Geçmiş olsun lorammTansiyonum yüksekti gün boyu şimdi biraz iyiyim bonus. Ekrana bakamıyorum kafamı, gözümü egince kötü oluyorum
Tül her tülde bulaşığı güzel yıkamıyorKim köpürüyor