- 28 Ekim 2022
- 5.823
- 14.234
- 28
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah abla Rabbim şifa versin senin torununa dahemen moralini bozma , gönül Allah ın izniyle bişe çıkmaz
benim torunda el ayak hastalığı olmuş çocuklarda oluyomuş ,elleri ,ayakları, bacak araları su toplamış gibi kıpkırmızı
geçicek inşallah
Amin canım sağol inşallahDün giremedim kuzum ya. Yaptın mı sen ?
Allah şifa versin canım . Kötü düşünme önemli bişey değildir inşAllah
Gönül giribal enfeksiyon sonrası da olabiliyor o şişlik bir sorun yok inşallahİnşallah abla Rabbim şifa versin senin torununa da
Ayy inşallah evet kulak hizasında çok büyük değil ama gözüme geliyor bi haftadır üstüne birkaç yerinde yara çıktı üstüne de ateşlendi kan değerlerine bakalım dedik şimdi kendimce baktım hepsine bir sürü video izledim baya modum düştü dua edin de enfeksiyon kaynaklı desin doktorGönülcüm o şişlik kulak arkası tarafında mı? Hasta olunca lenf bezleri şiş kalıyor bazen muhtemelen odur
İnşallah canım tam grip gibi olmadı başı enfeksiyon kaptı küçücük bi yara olmuştu kafasında üstüne berbere gitti gelince hemen yıkadım tabi ama muhtemelen ordan enfeksiyon kaptı ve yara büyüdü yayıldıGönül giribal enfeksiyon sonrası da olabiliyor o şişlik bir sorun yok inşallah
Gönül internet üzerinden araştırma yapmak sadece seni yıpratır yapma bunu zaten dr gidip yapman gerekeni yaptın sonrası tevekkülAyy inşallah evet kulak hizasında çok büyük değil ama gözüme geliyor bi haftadır üstüne birkaç yerinde yara çıktı üstüne de ateşlendi kan değerlerine bakalım dedik şimdi kendimce baktım hepsine bir sürü video izledim baya modum düştü dua edin de enfeksiyon kaynaklı desin doktor
Aşırı evham yaptım anksiyete gibi bişey oldum yaniGönül sıkma canını doktor bi görsün kendi kendine evham yapma rabbim yardımcın olsun inşallah doktor bir şey yok der
Ayy inşallah evet kulak hizasında çok büyük değil ama gözüme geliyor bi haftadır üstüne birkaç yerinde yara çıktı üstüne de ateşlendi kan değerlerine bakalım dedik şimdi kendimce baktım hepsine bir sürü video izledim baya modum düştü dua edin de enfeksiyon kaynaklı desin doktor
İnşallah abla çok sağol aminnHadi bakalım bismillah kolay gelsin canım
Doktor bi baksın hemen düşürme kendini
Gönülüm sıkıntın feraha dönüşsün. Allah oğluna tez vakitte kalıcı şifalar versin. Kendini üzüp moralini düşürme. Doktor bi görsün. Dua edip sabırla cuma günü bekle İnşaAllah
Ayy bunu duymaya o kafar ihtiyacım vardı ki ne kadar sürede geçti pekiO kendiliğinden iniyor hiç dert etme benim kızlarda da oldu.
Hatta birinin bebekken 8 aylık falan kasığında nohut kadar bi şişlik vardı aynen ordaki lenf şişmiş geçti sonra
Ayy bunu duymaya o kafar ihtiyacım vardı ki ne kadar sürede geçti peki
Evet yaa içime sıkıntı düşüren şeyin biraz yüksek çıkması beni inanılmaz düşürdü halbuki enfeksiyon kaynaklı da olabilir diyor ama diyorum boynu neden şişti falan falanGönül internet üzerinden araştırma yapmak sadece seni yıpratır yapma bunu zaten dr gidip yapman gerekeni yaptın sonrası tevekkül
Oh elhamdülillah inşallah bizim de geçer tez vakitteİlaç kullandık antibiyotik kayboldu birden süreyi hatırlamıyorum. Yiğenlerden birinde kulak arkası baya uzun kaldı ama geçti
Evet yaa içime sıkıntı düşüren şeyin biraz yüksek çıkması beni inanılmaz düşürdü halbuki enfeksiyon kaynaklı da olabilir diyor ama diyorum boynu neden şişti falan falan
İçim şişti sabahtan beri
Aktif Lora loracımm doğum günün kutlu olsun sevdiklerinle birlikte, nice mutlu huzurlu sağlıklı bereketli afiyetli yıllarınız olsun inşaAllah
İyiki varsın çiçeğimmm
Aktif Lora
Doğum günün kutlu olsun canımm
Ömrün uzun, huzurlu, sağlıklı olsun, evlatların ailen ve sevdiklerinle birlikte nice yıllara
Aktif Lora yeni ışığın kutlu olsun nice yaşlara ailenle birlikte ...
Aktif Lora ,doğum günün kutlu olsun canım
Rabbim sağlıklı,huzurlu ,mutlu yıllar nasip etsin yavrularınla, eşinle ,sevdiklerinle birlikte
Hepinize cooook tesekkur ederim. Manevi sistırlarım beni çok mutlu ettiniz