- 13 Ağustos 2020
- 14.736
- 82.267
- 32
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Manzara müthiş kolay gelsin
Sağolun kızlarKolay gelsin
Tamam tamam affettimYaa canim Hayal tesekkur ederim valla tek gözüm dudukludeydi kalbim çat cut limonsuzu da sonra şey ettim affet
O neydi kız korona mı oldun yoksaAy ben tat alamıyorum ya ciddi ciddi akşam başladı dedim burnumdan zor nefes alıyorum belki ondandır. Yok gelmiyor koku da yok ne değişik bisimis denemek için dünyanın şeyini attim ağzıma
Yani olabilir de o da artık gripgillere girdi sanirsamO neydi kız korona mı oldun yoksa
kolay gelsin penyez , sen iznini uzattınmı 4 günlük çıktım demiştin sankiBenimde izininim muhteşem geçiyor dip köşe temizliğe başladık. Annemle yapıyoruz bu sporu Ben camlara başlıyorum haydin temizlik sporuna
Eki Görüntüle 3480073
Geçmiş olsunYani olabilir de o da artık gripgillere girdi sanirsam
Evet uzattım abla kışlık işlerimiz ancak bitti şükür. bu günde temizlik yapıyoruz. Yarın yada perşembe günü işe dönücem nasipse.kolay gelsin penyez , sen iznini uzattınmı 4 günlük çıktım demiştin sanki
evinizde çok güzel yeşillikler içinde bayılırım
oh ne güzel kışlıklar bitmiş , güle güle yemeyi nasip etsin rabbim , bizlerede nasip olur inşallah amin canımEvet uzattım abla kışlık işlerimiz ancak bitti şükür. bu günde temizlik yapıyoruz. Yarın yada perşembe günü işe dönücem nasipse.
Yeşillikler içinde otuyor, annem ve ablam. Daha güzel yerlerde oturmayı Rabbim sizlere ve isteyen herkese nasip etsin hayırlısıyla afiyetle
Geçmiş olsun nane bi şeyin yok demiMotorla küçük bir kaza yaptım yavaş gittiğim için küçük çizik ve morarmalar var iyiyim şükür bir süre giremem eve gidene kadar bir şeyim yok ama gözlem altında tutalım dediler
Yok iyiyim motor aşkım bitmiştir amaGeçmiş olsun nane bi şeyin yok demi
Çok geçmiş olsun nane Rabbim tez vakitte kalıcı şifalar versinMotorla küçük bir kaza yaptım yavaş gittiğim için küçük çizik ve morarmalar var iyiyim şükür bir süre giremem eve gidene kadar bir şeyim yok ama gözlem altında tutalım dediler