- 28 Ekim 2022
- 5.858
- 14.315
- 28
Aktif Lora yeni ışığın kutlu olsun nice yaşlara ailenle birlikte ...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Abla dün kan testi verdik şimdi de sonuçlara baktım bazıları normal değil içim çok sıkıldıGonulmeyvesi oğlun nasıl oldu canım
Boynunda yaklaşık bir buçuk haftadır şişlik vardı o beni huzursuz etti onu da söyledim doktora onunla ilgili de baktıGonulmeyvesi oğlun nasıl oldu canım
Hadi bakalım bismillah kolay gelsin canımEvet bugün kursumuz başlıyor ilk gün temizlik yapcaz galiba
Doktor bi baksın hemen düşürme kendiniAbla dün kan testi verdik şimdi de sonuçlara baktım bazıları normal değil içim çok sıkıldı
Gönülüm sıkıntın feraha dönüşsün. Allah oğluna tez vakitte kalıcı şifalar versin. Kendini üzüp moralini düşürme. Doktor bi görsün. Dua edip sabırla cuma günü bekle İnşaAllahBoynunda yaklaşık bir buçuk haftadır şişlik vardı o beni huzursuz etti onu da söyledim doktora onunla ilgili de baktı
Yani tam anlamıyorum tabi ama normal olmayan her değere baktım o da moralimi çok bozdu ne yapacağımı bilemiyorum kontrole se cuma çağırdı çok uzun geliyor şuan
Oğlum eski enerjisine geri döndü elhamdülillah
Ama kötü bişey söyler diye çok korkuyorum dua edin olur mu
Sürekli ağlamam geliyor iyi değilim
Gönül sıkma canını doktor bi görsün kendi kendine evham yapma rabbim yardımcın olsun inşallah doktor bir şey yok derBoynunda yaklaşık bir buçuk haftadır şişlik vardı o beni huzursuz etti onu da söyledim doktora onunla ilgili de baktı
Yani tam anlamıyorum tabi ama normal olmayan her değere baktım o da moralimi çok bozdu ne yapacağımı bilemiyorum kontrole se cuma çağırdı çok uzun geliyor şuan
Evet bugün kursumuz başlıyor ilk gün temizlik yapcaz galiba
Gönülcüm o şişlik kulak arkası tarafında mı? Hasta olunca lenf bezleri şiş kalıyor bazen muhtemelen odurBoynunda yaklaşık bir buçuk haftadır şişlik vardı o beni huzursuz etti onu da söyledim doktora onunla ilgili de baktı
Akşam planladığını yapmışsın ipek ne güzel eline sağlıkGünaydın ⚘️
Sağ ol bonusum. Buraya yazmasam yapamazdım.Akşam planladığını yapmışsın ipek ne güzel eline sağlık
Dün giremedim kuzum ya. Yaptın mı sen ?Yarın geldi seninle kıyafet ayıklaması yapalım mı cici kız
Allah şifa versin canım . Kötü düşünme önemli bişey değildir inşAllahBoynunda yaklaşık bir buçuk haftadır şişlik vardı o beni huzursuz etti onu da söyledim doktora onunla ilgili de baktı
hemen moralini bozma , gönül Allah ın izniyle bişe çıkmazBoynunda yaklaşık bir buçuk haftadır şişlik vardı o beni huzursuz etti onu da söyledim doktora onunla ilgili de baktı