Geçmiş olsun kuzucuk tez zamanda şifa bulsun inşallahTemizliği bitirdim herşey yolunda artık oturabilirim derken küçük oğlum kusmaya başladı ishal olmuş tu zaten hastaneye gittik serum takıl dı daha iyi şimdi uyudu
Aleyküm selamSelaam
Nasılsın sen hazırlıklar ne alemde?Ellerine sağlık ne güzel
Çok yorgun hissediyorum bonus hiçbir yerde rahatça oturamıyorum. Hazırlıklar bitmek üzere davetiyeler var onları annemler halledecek. Ben de evin işlerinde yardımcı olmaya çalışıyorum ama okullar başladığı için her gün gelemiyorumNasılsın sen hazırlıklar ne alemde?
Sayılı gün geçicek inşallahÇok yorgun hissediyorum bonus hiçbir yerde rahatça oturamıyorum. Hazırlıklar bitmek üzere davetiyeler var onları annemler halledecek. Ben de evin işlerinde yardımcı olmaya çalışıyorum ama okullar başladığı için her gün gelemiyorum
şeftali reçeli bilir misin? şeftaliyi dilimleyip şekerde bekletip ertesi gün kaynatıyorsun, klasik reçelŞaka mı ciddi mi hiç yapmadım öyle bir tarif var mı?
Anladım canım deneyebilirim aslında çilek visneden başka reçel bilmediğimden utandım birazşeftali reçeli bilir misin? şeftaliyi dilimleyip şekerde bekletip ertesi gün kaynatıyorsun, klasik reçel
TAştan yımşak her şeyin reçeli olurAnladım canım deneyebilirim aslında çilek visneden başka reçel bilmediğimden utandım biraz
TAştan yımşak her şeyin reçeli olur
Puuuhhh gece geceAnladım canım deneyebilirim aslında çilek visneden başka reçel bilmediğimden utandım biraz
Seftaliyi bilmiyordum gerçekten. Patlıcanı duydum ama hatta ilk duyduğumda cok şaşırmıştımTAştan yımşak her şeyin reçeli olur
Ay bonus ya ruh halim çok karışık bana hitap ettin gercekten
Patlıcanla kendini kıyaslama yav nur yaPatlıcanı bile duydum vay be dedim patlıcan bile reçel oluyor biz de bir şeyler oluruz zahar
dene mutlaka taviye ederim.Anladım canım deneyebilirim aslında çilek visneden başka reçel bilmediğimden utandım biraz
Seviyorum kendimi gömmeyi bazen çaktırmaPatlıcanla kendini kıyaslama yav nur ya
İnşallah bonusumSayılı gün geçicek inşallahhissediliyor zaten ruh halin
Anlıyorum neyse çok bahsetmeyelim aramızda hamile vardene mutlaka taviye ederim.
Benim en sevdiğim reçeller: ahududu,böğürtlen, kayısı ve şaftalidir:)
Ayva çok güzel olur gıpgırmızıSeftaliyi bilmiyordum gerçekten. Patlıcanı duydum ama hatta ilk duyduğumda cok şaşırmıştım
vay be dedim patlıcan bile reçel oluyor biz de bir şeyler oluruz zahar
Hitabet bizim işimiz diyecek oldum bi hıhlams geldi içimden ağız tadıyla derine inemiyorumAy bonus ya ruh halim çok karışık bana hitap ettin gercekten
İnşallah bonusumo kadar belli oluyor mu ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?