golgefeslegeni
🌿 'Keşke gölgesine razı bir fesleğen olsaydım' 🌿
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 30 Ekim 2019
- 7.506
- 33.436
- 498
- 34
Senin gönül gözün açık benceOluyor tabi. Yazıyla birbirimizi tanıyan insanlarız burda ben senin yazındam omuzlarındaki düşüklüğü okuyorum.
Edebiyat hocalarıyla hep böyle konuşurum
Dediğin gibi hitabet senin işin bonus sen işini biliyorsunHitabet bizim işimiz
yaş 35 yolun yarısı demek dante gibi ortasındayım ömrüm:))Anlıyorum neyse çok bahsetmeyelim aramızda hamile var
Yaş kaçtı sizin? cocuk var mı?
ben bu saatte kurunca sabah açarım hep, o kadar hızlı ekşir mi yaaYoğurt mayaladim bu saatte delilik gerçekten
Alarm kurdum 2 buçuğa kalkarım inşallah. Yoksa sabaha yoğurdum ekşi badırık olur .
Uyku sersemligi olmazsa da bir de teheccud kılsam aayy bak bu güzel olur işte neyse olaya guzel tarafından bakayım.
Hadi Nur kaçar size hayırlı geceler
Yok olmuyor tam dalicam reçel koydum kaseye. Daha romantik oldu gibi geri gittiHitabet bizim işimiz diyecek oldum bi hıhlams geldi içimden ağız tadıyla derine inemiyorum
yaş 35 yolun yarısı demek dante gibi ortasındayım ömrüm:))
iki çocuk var. 2-7yaşlarında.
hamile kimdi?
siz tanışıyorsunuzdur tabi ama ben kimseyi tanımıyorum sizler hangi şehirden kaç yaşındsnz ve medeni durum nedr:)
Senin gönül gözün açık bence
Dediğin gibi hitabet senin işin bonus sen işini biliyorsun
Eee sen nasılsın bonusumKaç yıl oldu yazalı artık o kadar anlayayım yazı dilini.
Mİde gözüm açık benim
İyiyim gölgecim okul hazırlığı koşturması işte.Eee sen nasılsın bonusum
Bende almak istiyorum bu kitabı güzelmi
Bugun hiç girmedim, geç bir cevap oluyor ama sevindimPinhan Bugün fizikten gelirken bu şarkı çaldi radyoda ..uzun zamandır dinlemiyordum unutmuşum bile ne güzel bir melodisi var
Ve aklıma sen geldin ⚘sakin bir şarkı
Kızlar sizin için gelsin sizin için yavrucanlar ❤❤
Çok geçmiş olsun canım çabucak toparlanır inşaAllahTemizliği bitirdim herşey yolunda artık oturabilirim derken küçük oğlum kusmaya başladı ishal olmuş tu zaten hastaneye gittik serum takıl dı daha iyi şimdi uyudu
Havadan dolayı ekşiyor canımben bu saatte kurunca sabah açarım hep, o kadar hızlı ekşir mi yaa
Bence güzel canım. Belki de ruhumun en çok ihtiyaç duyduğu cümleler olduğu için ben çok beğendim.Bende almak istiyorum bu kitabı güzelmi
Aktif lora hamile canım.yaş 35 yolun yarısı demek dante gibi ortasındayım ömrüm:))
iki çocuk var. 2-7yaşlarında.
hamile kimdi?
siz tanışıyorsunuzdur tabi ama ben kimseyi tanımıyorum sizler hangi şehirden kaç yaşındsnz ve medeni durum nedr:)
Sonucun bu olacağı belliydiYok olmuyor tam dalicam reçel koydum kaseye. Daha romantik oldu gibi geri gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?