- 27 Mart 2019
- 28.988
- 103.468
Olsun bugünden kutladın herkese hayırlı günler olsunBu gün cuma günü diye güne başladım
İş yerine gelince fark ettim yaaaa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Olsun bugünden kutladın herkese hayırlı günler olsunBu gün cuma günü diye güne başladım
İş yerine gelince fark ettim yaaaa
Anlamadığım ney biliyormusun? bu kadar zülmün ardından neden aynı şeyleri başka hemde kendileriyle ilgisi olmayan insanlardan intikam alırcasına yapmaları.Beğendin mi filmi efserim ben bir kaç defa izledim her seferinde ilk gibi heyecanlandım
Bayadır izlemiyorum şu dünya olaylarından dolayı
Kahvaltıya ne var ?
Kahvaltıya ne var ?
Sanırım tost yapacağımMayasız pişi yapıcam gerisi doğaçlama
Rabbim gönlüne ferahlık versin canım , anne özlemi ne kadar zordur yerini hiç kimse dolduramazMesajı yazarken bi güzel ağladım.
Ziyaretçiler size de bazen uyuz oluyorum uzaktan biliyorsunuz bazı şeyleri.
Sanırım tost yapacağım
Geçmiş olsun bonusum
Kötü oldum diyince atlaya hoplaya okudum kaçırmışım güzelimHasta değildim ki efserim ruhum biraz zedelendi sadece arkadaşıma canım sıkıldı
Bonus annenle ilgili canın her sıkıldığında çok şey yazmak istiyorum yazıp yazıp siliyorum. Görmediğim tanımadığım birinin acısını bu kadar hissetmek normal mi bilmiyorum.Mesajı yazarken bi güzel ağladım.
Ziyaretçiler size de bazen uyuz oluyorum uzaktan biliyorsunuz bazı şeyleri.
valla hakkını yemeyelim tabi :)))Sağol çiçek.
Bu mesajını eşime okutayım da daha çok gaza gelsin
valla o erken uyuyamayanlardandım.Yattım anca.
Bir de erken uyumayı öğrensem...
Okul açılsın mecbur uyurum zaten neyse.
Açım.
Ama yiyesim yok, çayı boş içtim diye psikolojik olarak açım.
Aç ölürsem diye korkuyorum yine
Öyle bi yorgun bi sıkılgan gece.
Hayrolsun bakalım gecemiz.
tam anlayamamıstım basta ama sanırım annenız , rahmetlı olmusPaketle yapıcam ben krema koyucam.
Annem çocuklar seviyor diye çok yapardı sütlaç geçen onun çantasıyla gittim onlara yiğenim dedi babannem sütlaç getirirdi bununla diye içim cız etti.
Annemi hissettirmek gibi mi özlemi dindirmek gibi midir nedir ısrarla yapmak istiyorum.