Bulaşıklar tamam yemeğin ön hazırlığı bitti küçük bir su molası verdim kendime yemeği üzerine koyduktan sonra kahve molası verceğim12 yi geçmiş daha kahve içeyim diyodum inşallah gitmemissindir yaptmışsındır amaaan demissindir
Benim aklımda piyanist var ilk boşlukta onu seyredeceğim bunuda not ettimFizik bizim evden rahat1,5 saat bekliyorum bazen 2 saat oluyor bu surede oturduğum yerde sızıyorum bazen dualar okuyorum bazen filim açıp izliyorum
Dün film yarim kalmıştı bugün bitirdim filim adı Run gizli gerçek izleyin eğer vaktiniz varsa
Güzel film
Eline sağlık afiyet bal şeker olsun yavrucan⚘Bulaşıklar tamam yemeğin ön hazırlığı bitti küçük bir su molası verdim kendime yemeği üzerine koyduktan sonra kahve molası verceğim
Oooo piyanist muhteşem filmdirBenim aklımda piyanist var ilk boşlukta onu seyredeceğim bunuda not ettim
run ben de cok duydum da fırsatım olmadıBenim aklımda piyanist var ilk boşlukta onu seyredeceğim bunuda not ettim
Fizik bizim evden rahat1,5 saat bekliyorum bazen 2 saat oluyor bu surede oturduğum yerde sızıyorum bazen dualar okuyorum bazen filim açıp izliyorum
Dün film yarim kalmıştı bugün bitirdim filim adı Run gizli gerçek izleyin eğer vaktiniz varsa
Güzel film
Not aldım yarın ve cumartesi çalışıyorum. Fırsat olursa izlerimBenim aklımda piyanist var ilk boşlukta onu seyredeceğim bunuda not ettim
size mesaimi var penyezNot aldım yarın ve cumartesi çalışıyorum. Fırsat olursa izlerim
ehliyeti yenimi almıştın ,araba kullanmak çok güzel ben 2007 de almıştım aktif kullanıyorum.benım ev ıslerıne gelecek olursam evı temız bırakmıstım gelınce camasırlar falan
hatta buzlukta yemegım de vardı hasta hasta ugrasmadım ıyı oldu yenı bıttı yemekler. corba falan yaptım sadece yanına
camasırlar utuler ustunden ev supurme kedının kumu bakımı derken bu haftayı hafıf ısle gecırdım ıyı geldı valla bu.
ama haftaya hem camasır utu hem temızlık haftaıcı yapmam gerekır, haftasonu evde olmayacagım ıcın. gercı uzun donem de gıdemem agva ya, egıtımler , tahlıller , fuar derken. esım tek gıder.
tatılde asosa kadar sehır ıcı olmayan yerlerde gunluk 30 km falan surdum, o kadar moral oldu kı bana, hem aılemde arabadaydı onlar da surdugumu gormus oldu bana da ozguven verdı hem.
yarın fırsat olursa birlikte seyredelimNot aldım yarın ve cumartesi çalışıyorum. Fırsat olursa izlerim
Bazen şarkı ararken vakkit geçiyor şimdi direk radyo açıyorumSabahtan beri bir ağırlık var üzerimde.
Artık silkelenmem lazım.
Camasir, bulaşık , ev supurme işi beni bekliyor.
Bu şarkı ev işlerini bekleten kadınlara gelsin özellikle de bana
yok yok :)))ehliyeti yenimi almıştın ,araba kullanmak çok güzel ben 2007 de almıştım aktif kullanıyorum.
kızımda yıl başından sonra almıştı , arabada aldı eşi baya kullanmaya başladı oda hatta geçen cumartesi köyden onun arabasıyla geldik 3. köprüye kadar o kullandı çocuk durmadı ben kullandım eve kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?