- 24 Mart 2012
- 17.144
- 3.486
- 41
çok sağol canımçok geçmiş olsun canım Allah şifa versin inşallah
etrafımdaki herkes hasta
doktor bıle hastaydı
ınanılmaz yaygın bır grıbal durum var cogu kısı covid hatta
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çok sağol canımçok geçmiş olsun canım Allah şifa versin inşallah
ben göçeköyde olacağımonların yeri tam olarak nerdeydi unuttum daha öncede gitmiştik aslında, ama gidersek yazarım sana
villaları var 3 katlı boş duruyo gidin kalın diyorlarda bi türlü kısmet olmadı
ne güzel gezin tabi evlilik yıldönümünüzmüşben göçeköyde olacağım
bugun evlılık yıldonumumuz, yarın sabahtan cıkıp bıraz dolasacagız oraları
haftasonu da esım evde calısacak, tadılat vs klasık yani orda
teşekkür ederimne güzel gezin tabi evlilik yıldönümünüzmüş
Geçmiş olsun .günaydın hayırlı sabahlar selamlar hanımlar
ben daha bugün işe geldim. bir hafta izindeydim . işyerindeki laptopu almadım yanıma son anda. laptop da şifrem vardı, o yüzden mobilden yükleyemedim ama asıl giriş yapamama sebebim çok hastaydım resmen covid gecırdım tatilde. hatta pazartesi iş başı yapacakken, şimdi geldim işe.
tatilin yarısını hasta geçirdim, döndüm kaç gündür yine hastaydım tam toparlanmadım bile valla
umarım herkes iyidir
GehdjdjdBoş duvara baktigimi gördün dimi
Yaptım çoktan yemeğimiSabaltan yemek yapacak var mı
Bende etli yaz türlüsü yapacağım etin haşlanmasını bekliyorumYaptım çoktan yemeğimi
Taze fasulye ve yayla çorbası yaptım sabah 8 30 du
Ablama geldim canım ben dünden balkonu batmış çim halı vardı onu temizliycem inş koltuklarını da yıkamak niyetimSabaltan yemek yapacak var mı
Kahvaltı duruyor yeni çayım bitiyor bitmediMıtfak toplu mu
Allah Kolaylıklar gettirsin bonusumAblama geldim canım ben dünden balkonu batmış çim halı vardı onu temizliycem inş koltuklarını da yıkamak niyetim
Bulaşıklar duruyor bir bardak çay içip kalkacağımKahvaltı duruyor yeni çayım bitiyor bitmedi
cok tesekkur ederım cıddı bır yayılma var. aman dıkkat edın hepınızGeçmiş olsun .
12 yi geçmiş daha kahve içeyim diyodum inşallah gitmemissindir yaptmışsındır amaaan demissindirBulaşıklar duruyor bir bardak çay içip kalkacağım
Takıyosan 12 :00 peşime takıl