- 8 Aralık 2011
- 45.414
- 163.965
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eline sağlık ve kolay gelsin...25 kilo biberi ayıkladım bir bölümünü kurutmak için ipe dizip astım bir bölümüde doğradım kurutmak için serdimbelim koptu
eşime dedim daha yapamıyorum şu biber tohumlarını süpür dedim sağolsun yaptı
bir duş arkasından dinlenme moduna geçerim
![]()
Acı miydi efser25 kilo biberi ayıkladım bir bölümünü kurutmak için ipe dizip astım bir bölümüde doğradım kurutmak için serdimbelim koptu
![]()
Acı yoktu kuzum tatlı çıktı eşim keşke acı olaydı dediAcı miydi efser![]()
Ellerine sağlık bereketli olsun canım25 kilo biberi ayıkladım bir bölümünü kurutmak için ipe dizip astım bir bölümüde doğradım kurutmak için serdimbelim koptu
![]()
Kokusu fena oluyordu ondan sordum. Hapşırık tutuyor beni 25 kilo diyinceAcı yoktu kuzum tatlı çıktı eşim keşke acı olaydı dedi
Beş kiloda onun için acı kurutacağım![]()
Sağol kuzumEllerine sağlık bereketli olsun canım![]()
Beni tutmuyorda eller çok daha kötü oluyor yanlışlıkla yüzüne gözüne değdirsen çok fena yanıyorKokusu fena oluyordu ondan sordum. Hapşırık tutuyor beni 25 kilo diyince![]()
Ilık bir şeyler iç ballı süt falan bakmıyorsun kendine bonus evine baktığın kadar kızdım bak şimdi![]()
Hikaye paylaştın dimi göremiyorumAylardır ac susuz paramparça ettikleri çocuklara aşı kampanyası mi? İyi niyetten tamamenLogin • Instagram
Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.www.instagram.com
![]()
Allah kötü niyette olanların planlarını kendi başına musallat etsin aminnnnAylardır ac susuz paramparça ettikleri çocuklara aşı kampanyası mi? İyi niyetten tamamenLogin • Instagram
Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.www.instagram.com
![]()
Lora bu haberi paylaşmış bonusumHikaye paylaştın dimi göremiyorum