- 8 Aralık 2011
- 44.029
- 153.638
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eline sağlık ve kolay gelsin...25 kilo biberi ayıkladım bir bölümünü kurutmak için ipe dizip astım bir bölümüde doğradım kurutmak için serdim belim koptueşime dedim daha yapamıyorum şu biber tohumlarını süpür dedim sağolsun yaptıbir duş arkasından dinlenme moduna geçerim
Acı miydi efser25 kilo biberi ayıkladım bir bölümünü kurutmak için ipe dizip astım bir bölümüde doğradım kurutmak için serdim belim koptueşime dedim daha yapamıyorum şu biber tohumlarını süpür dedim sağolsun yaptıbir duş arkasından dinlenme moduna geçerim
Acı yoktu kuzum tatlı çıktı eşim keşke acı olaydı dediAcı miydi efser
Ellerine sağlık bereketli olsun canım25 kilo biberi ayıkladım bir bölümünü kurutmak için ipe dizip astım bir bölümüde doğradım kurutmak için serdim belim koptueşime dedim daha yapamıyorum şu biber tohumlarını süpür dedim sağolsun yaptıbir duş arkasından dinlenme moduna geçerim
Kokusu fena oluyordu ondan sordum. Hapşırık tutuyor beni 25 kilo diyinceAcı yoktu kuzum tatlı çıktı eşim keşke acı olaydı dedi
Beş kiloda onun için acı kurutacağım
Sağol kuzumEllerine sağlık bereketli olsun canım
Beni tutmuyorda eller çok daha kötü oluyor yanlışlıkla yüzüne gözüne değdirsen çok fena yanıyorKokusu fena oluyordu ondan sordum. Hapşırık tutuyor beni 25 kilo diyince
Ilık bir şeyler iç ballı süt falan bakmıyorsun kendine bonus evine baktığın kadar kızdım bak şimdi
Hikaye paylaştın dimi göremiyorumAylardır ac susuz paramparça ettikleri çocuklara aşı kampanyası mi? İyi niyetten tamamenLogin • Instagram
Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.www.instagram.com
Allah kötü niyette olanların planlarını kendi başına musallat etsin aminnnnAylardır ac susuz paramparça ettikleri çocuklara aşı kampanyası mi? İyi niyetten tamamenLogin • Instagram
Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.www.instagram.com
Lora bu haberi paylaşmış bonusumHikaye paylaştın dimi göremiyorum