- 11 Nisan 2007
- 83.023
- 481.828
Alışverişe çıkıyorum cc güneş kremimi sürdüm seni düşünerek
Birgün o kahveyide öğrenirim
BB yada cc hiç kullanmadım ton eşitleyici olanlardan kullandım sadece. Kahveyi istersen yaparsın istemirsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Alışverişe çıkıyorum cc güneş kremimi sürdüm seni düşünerek
Birgün o kahveyide öğrenirim
Bb ilk çıkıp meşhur olduğunda bilemedim tonunu falan. Kavun gibi dolaşmistimBB yada cc hiç kullanmadım ton eşitleyici olanlardan kullandım sadece. Kahveyi istersen yaparsın istemirsin
Kahveye yetiştim kısık ateşte bol köpüklü sade Türk kahvemi yapayım bendeDemlik bittiğine göre kahveye geçebilirim
Ben çok biliyorum ya elime ne geldiyse çaldım yüzüme sanki sürdükce açıldı öyle bir meletBB yada cc hiç kullanmadım ton eşitleyici olanlardan kullandım sadece. Kahveyi istersen yaparsın istemirsin
Yaşlanıyorum seni beklerken di haydiBen çok biliyorum ya elime ne geldiyse çaldım yüzüme sanki sürdükce açıldı öyle bir melet
Kahveye kendimi hazır hissetmiyorum
Hahah görır misin Efser birde betimliyor hava atıyor bol köpüklü diyeKahveye yetiştim kısık ateşte bol köpüklü sade Türk kahvemi yapayım bende
Eee yaptım içtim ben boş fincanla bakışıyoruz şuanpenyez83 noldi kahve ben unutmuşum telefona dalmışım
Hava değil canımmm tadını betimliyorum ben makinedeki kahveden tat alamıyorumHahah görır misin Efser birde betimliyor hava atıyor bol köpüklü diye
O makineden değil şekersiz içiyorsun ondanHava değil canımmm tadını betimliyorum ben makinedeki kahveden tat alamıyorum
O makineden değil şekersiz içiyorsun ondan
La dışardan sesleniyorum kolaymıYaşlanıyorum seni beklerken di haydi
O makineden değil şekersiz içiyorsun ondan
Güldüm gızarmıyım hiçGülmemiş gızdı demek
Bana çok gülmüş ya kendiGüldüm gızarmıyım hiç
Bende dün neler yaptım hayyyla yapıyorum bi terslik varDün iyi ki iki iş yaptım, bu saate kadar uyumuşum tünaydınlarrrr