- 13 Mart 2019
- 13.671
- 46.426
- 598
Benim burcum yohhBugun baskaTelefonu tutarken hissetmiyorum parmaklarimi
Ayy bende birinden ötürü tiklenmistim onaaa
Inanmiyoruuum başak birde en ilk sırada püüü
Burcun neydiBenim burcum yohh
Hemde nasıl değişik karadeniz'i bilmeyen inanmaz,değişik bir his değil mi bu mevsimde yorganla yatmak :)))
sen de dikkat et kendine, hem cocuklar, hem koy ıslerı, hem de calısacaksın... kendını asırı yorma, herkes tatıl modunda olup sen herseyı ustune alma lutfen
cok tesekkur ederım, ınsallah guzel olsun bu gunler hepımız ıcın...
ben çocuklara alayım iştahları kapalı açılırKızlarınıza çeyizlik alın yada eşinize pek anlamlı ama
Başlayınca devami geliyor bismillah de ve harekete geç önce liste de oluşturabilirsinHayırlı cumalar herkese yoktum köydeyken aktif olamadım eve geldim veee birrr sürü iş var nerden başlasam bilemiyorum ama başlamam lazım
ben ekim sonu gıtmıstım. soba yok dıye battanıyeye sarılıp oturdumHemde nasıl değişik karadeniz'i bilmeyen inanmaz,
Çok işim yok, günlük en fazla yarım saat
Annemlerin orda rahatım
Amin hepimiz için güzel olsun
Aklıma ilk gelen
Aynı benimdeAklıma ilk gelenGönül oldu
AminAynı benimdeRabbim çabalarının mükafatını versin inşallah
Dikkatli olBugün çok işim var Allah izin verirse halıları sermeden perde cam bitirmek istiyorum bismillah 1 saat bi gideyim
Kimseye iş beğediremiyoruzHalıcı sabah halıları getirdi diyor ki çok sık yikatiyosunuz sabahtan beri kafama takıldı sanane canım pisim belki Allah alaaaa
Aynı dönemdeyiz sanirim seda bende yeni 6.aydayım. Bu kadar ödem olmamıştı tuzlu çekirdek yedim akşam sanırım ondan oldu.Aktif Lora
Bende şişiyorum eylülde 7 aylık oluyorum.
sağa sola azcık zor dönüyorum .
Ayaklarım zaten şiş bir yazı terlikle geçiriyorum dışarda.
Ayakkabı sandalet olmuyor .
Gündüz boş anımda uyuyabiliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?