- 25 Ekim 2013
- 8.025
- 19.325
- 50
Para kazanmak ıstemıyo herhaldeHalıcı sabah halıları getirdi diyor ki çok sık yikatiyosunuz sabahtan beri kafama takıldı sanane canım pisim belki Allah alaaaa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Para kazanmak ıstemıyo herhaldeHalıcı sabah halıları getirdi diyor ki çok sık yikatiyosunuz sabahtan beri kafama takıldı sanane canım pisim belki Allah alaaaa
Yok abla şekerle ama kayınvalideme götürecem akşam çaya gidicez inşallahTamam şeker lafını bir daha kullanmayız daaa
Islak keki tuzla yapacaksın galiba
Bende ıslak keki yaptım o pişene kadar makineyi boşalttımBaya yaptım sulari hazırladım ama aynı durumdayım. Tesbihle meşgulüm biraz tekrar kalkıyorum
Aminn abla inşallah bize de hakkıyla korumayı ve layık olmayı nasip etsinMAAŞAALLAH gönülüm hafizem ağzına yüreğine sağlık 4 cüzü bir günde mi okudun
Bende o hıza gelebilsem Rabbim bana ve isteyen herkese nasip eylesin aminnnn
Evet hızlı okurum bende ama yutmamaya çalışırım harfleriHafızlar cüzü nasıl okuyor ablamdam biliyorum penyezim
Eee diyet gibi bir mevzu vardı noldu o işCuma okumaları yapıldı.
Yemek yedik. Ben de acıkmış gibi yedim çocuklarla.
Şimdi bir kahveyi hakettik
Eee diyet gibi bir mevzu vardı noldu o iş
Nasılda hamarat gelinYok abla şekerle ama kayınvalideme götürecem akşam çaya gidicez inşallah
Elim boş gönlüm hoş gitmiyim dedim
Dün Bonus saygıdeğer büyüğümden örnek almışım
Tabı misafirliğe gittiğim için bende orda tadına bakarım belkim
Oyyyy çiçeğimmm gülümmmm bizde seni özledik ablammmm iyiyiz şükür bıraktığın gibiyiz
Etiket etmişsiniz beni merak etmişsiniz dönemedim ben de sizleri özledim minnoşlar napıyosunuz
nasip olmadı daha
İyiyiz canım sen nasılsın napıyorsun bayadır sesin çıkmıyor
Etiket etmişsiniz beni merak etmişsiniz dönemedim ben de sizleri özledim minnoşlar napıyosunuz
Çok şükür pamuğum hepiniz çok çok iyi olun ben de özlemişim buraları gif atmayıOyyyy çiçeğimmm gülümmmm bizde seni özledik ablammmm iyiyiz şükür bıraktığın gibiyiz
Ben de iyiyim kuzum ne olsun bayağı bir yaz yoğunluğum vardı biraz da kafa dinleyim dedim geldimİyiyiz canım sen nasılsın napıyorsun bayadır sesin çıkmıyor
Yürüyen kuran onlar gıpta ediyorum yürekten öptüm hafize ablacığınıHafızlar cüzü nasıl okuyor ablamdam biliyorum penyezim
Aminnnn Aminnnn hafizemAminn abla inşallah bize de hakkıyla korumayı ve layık olmayı nasip etsin
Evet bir arkadaşımın yakını vefat etmiş defin edilene kadar okudum Rabbim kabul etsin bi cüz 20 dk ya biter en geç elhamdülillah
Evet .Ayy o kadar oldu mı yaa maşallah zaman ne çabuk geçiyor
Dinlenmek iyi gelmiştir inşallahBen de iyiyim kuzum ne olsun bayağı bir yaz yoğunluğum vardı biraz da kafa dinleyim dedim geldim
Yalan mı diyeyim doğru yapmadım hiç fırsatım olmadıBi maşallah deyin hele
Evet ben çekirdeği tuzsuz olarak seçip yiyorumAynı dönemdeyiz sanirim seda bende yeni 6.aydayım. Bu kadar ödem olmamıştı tuzlu çekirdek yedim akşam sanırım ondan oldu.