- 13 Ağustos 2020
- 14.759
- 82.422
- 32
Onun işine gelmesi lazım elalem bize karşı çok sinirlendim kalkayım da iş yapayım.Kimseye iş beğediremiyoruz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Onun işine gelmesi lazım elalem bize karşı çok sinirlendim kalkayım da iş yapayım.Kimseye iş beğediremiyoruz
Kolay gelsinOnun işine gelmesi lazım elalem bize karşı çok sinirlendim kalkayım da iş yapayım.
ay ne garip yorum :)))Halıcı sabah halıları getirdi diyor ki çok sık yikatiyosunuz sabahtan beri kafama takıldı sanane canım pisim belki Allah alaaaa
Yok bence hiç cadı değilim bazen istiyorum olmak ama pambık gibi kalbim var diyormuşumBurcun neydi cadi değilsin cadilik mi varr yoksam
Ayy o kadar oldu mı yaa maşallah zaman ne çabuk geçiyorAktif Lora
Bende şişiyorum eylülde 7 aylık oluyorum.
sağa sola azcık zor dönüyorum .
Ayaklarım zaten şiş bir yazı terlikle geçiriyorum dışarda.
Ayakkabı sandalet olmuyor .
Gündüz boş anımda uyuyabiliyorum.
Bende geliyorum maratona çıkıyorummBugün çok işim var Allah izin verirse halıları sermeden perde cam bitirmek istiyorum bismillah 1 saat bi gideyim
Baya yaptım sulari hazırladım ama aynı durumdayım. Tesbihle meşgulüm biraz tekrar kalkıyorumAyyy yine yapacak çok işim olduğu için kafam karıştı kal geldi
Tamam şeker lafını bir daha kullanmayız daaaBi daha şeker lafını etmeyin ulen yanımda
Neyse sakinim gidip ıslak kek yapayım da dinlensin
MAAŞAALLAH gönülüm hafizem ağzına yüreğine sağlık 4 cüzü bir günde mi okudunOkunacak cüzlerim vardı ezana kadar
Onları okudum
Oğlumu uyuttum
Şimdi Namaz kılıp maratona çıkıyorum gelen var mı
MAAŞAALLAH gönülüm hafizem ağzına yüreğine sağlık 4 cüzü bir günde mi okudun
Bende o hıza gelebilsem Rabbim bana ve isteyen herkese nasip eylesin aminnnn