- 8 Aralık 2011
- 44.129
- 154.290
Teoride senin şişmen gerekiyorGünaymııış ben yumulmusum böyle şüşko değilde şişmiş gibiyim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teoride senin şişmen gerekiyorGünaymııış ben yumulmusum böyle şüşko değilde şişmiş gibiyim
Kim bucuman mübarek olsun
Ele hoşsun yüreğine gurbannDilleren ölim penyez o gözünü nasıl kıstırıyon öyle içim bi hoş oluyor göz kırpan emojilere olan sevgimi bir bilsen
Ele hoşsun yüreğine gurbann
Dört gözle kıstırıyorum
Bende seviremmm bu emojiyi
Aaaa bilmiyordum sana kötü anılar canlandırdığınıAh penyezim ben hiç sevmem sevmediğim kişileri hatırlatır zaten.
Sen nasıl kullanıyon ona şoşarıyorum
Katlanacak çamaşırın varsa katlıyalımHayırlı cumalar herkese yoktum köydeyken aktif olamadım eve geldim veee birrr sürü iş var nerden başlasam bilemiyorum ama başlamam lazım
Aaaa bilmiyordum sana kötü anılar canlandırdığını
Hemen yönetime dilekçe yazıyorum kaldırsınlar bu emojiyi
Kötü anılara yer yokkkk
Ah penyezim ben hiç sevmem sevmediğim kişileri hatırlatır zaten.
Siz ne konuşuyorsunuz böleEle hoşsun yüreğine gurbann
Dört gözle kıstırıyorum
Bende seviremmm bu emojiyi
Türkçe meali bonus bu emojiye aşeriyormuşSiz ne konuşuyorsunuz böle
ortada konuştuğumuzSiz ne konuşuyorsunuz böle
annem ugrasıyor kendı sevdıgınden :)Kıyma kavur ver önüne karnıyarık zavallım yazık ona ne emekle yapılıyor kıyılır mi ona
Bugun baska Telefonu tutarken hissetmiyorum parmaklarimiTeoride senin şişmen gerekiyor
Ayy bende birinden ötürü tiklenmistim onaaaAh penyezim ben hiç sevmem sevmediğim kişileri hatırlatır zaten.