- 2 Mart 2021
- 6.812
- 34.248
Seveni azsa finale kadar durdururlar şampiyon yapmadan gönderirler her filmde bir kötü olması lazım ♀Şu masterde ki sıkıntılı arkadaş bu hafta gitse iyi olacak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Seveni azsa finale kadar durdururlar şampiyon yapmadan gönderirler her filmde bir kötü olması lazım ♀Şu masterde ki sıkıntılı arkadaş bu hafta gitse iyi olacak
Ben izler geçerim de konu çocuk olunca el mahkumAy bu masterchef herkese kuymak yaptırmış ya bugün
Yok oluyor tabi kendime şöyle kural koydumÖdül günün de ki yok ama bu insana zulüm ya arada bir kaçamak yap o da ödül günün olsun ben zayıfların haftada bir canımın en çektiği şeyi yiyordum ama kararında çok değil.
Benim de büyük oğlumun hiç yemek isteği bitmiyorBen izler geçerim de konu çocuk olunca el mahkum
Canlarının istediğini veririm ama fazlasına karşıyım. Daha bu akşam 2 dilim kek yemis 10 dakika gecmemis bana baklava vardı anne o bitti mi diye soruyorBenim de büyük oğlumun hiç yemek isteği bitmiyor
Kararlı olman hedefine ulaşman için önemli.Yok oluyor tabi kendime şöyle kural koydum
Dışarıda serbest misafir gelmesi yahut misafirliğe gitme durumunda serbest
O günler de de az yicem inşallah en büyük hatam yüklenmek oluyor
Ergenlik dönemi olunca iştahı açıldı aslındaCanlarının istediğini veririm ama fazlasına karşıyım. Daha bu akşam 2 dilim kek yemis 10 dakika gecmemis bana baklava vardı anne o bitti mi diye soruyor
Şaka mısın yat uyu dedim.
Birinin önünden alırım öbürüne veririm diğeri de yemek görünce kaçacak delik arar.
Şu an 20 kilo fazlam var 78 im hedefim 58 olmakKararlı olman hedefine ulaşman için önemli.
Kac kilo fazlan var ?
Boyuna gider o zaman abur cubur yememesine maşallahErgenlik dönemi olunca iştahı açıldı aslında
aburcubur yemez de ev yemekleri ister
20 kilo verilir sıkı bir diyet ve sporla 1 yıl içinde.Şu an 20 kilo fazlam var 78 im hedefim 58 olmak
Ve hayatımda sadece düğün zamanı bu kilolara inmiştim
İnşallah hem dua ediyorum hem mücadele veriyorum daim olsun inşallah20 kilo verilir sıkı bir diyet ve sporla 1 yıl içinde.
Ay sıkılmayın yazılarımdan diye öyle yazıyorum baby uzun yaziyi okumak biraz insana zor geliyor
biraz değil çok zor okumuyorum ben direk geçiyorum.
Her şey her zaman yazılmaz herkese yazılmaz.
Sözüm bu mesajdan dışarı topikten içeri.