Düzenli Evimiz & Hayatımız

valla evlılık boyle mı bence degıl

cunku ılk evlılıgımde benzer ıs hayatı vs vardı ama boyle beklentıler asırı degıldı kahvaştı yapsak da oluyordu. tek cesıt de oluyordu.

sımdı kı esım resmen 5 kısılık aılenın sofrasını bekleyen bırı.

yanı erkeklerın bellı ortak ozellıklerı yanı zorlukları var tamam. ama yetıstırılme tarzı, empatı yetenegı, yaş , karakter ile bir evlılıgın zorlukları da kolaylıkları da degısıyor. sen calısıyorsun bu kez ben yemek yapayım dıyen koca da var, eee calısıyorsun ama kadın yemegı yapmalı dıyen koca da var.

25 yasında evlendım, ılk evlılıkte. unıversıte kendı basıma ogrendıgım bır kac yemegı yaptım ama en zor mısafırlerı agırlayacak duruma da geldım. hatta son donemde, emınım uc cocuklu ve ev hanımı olan bır anneden daha duzenlı, sıstemlı, hem de saglıklı, hem de kendım bunları yıyemezken, evde yemegı olan bır kadın oldum.

ama genel olarak erkek annelerinin cocuklarına verdiği ya da vermediği şeylerin ceremesini çekiyoruz aslında biz, ilişkinin içerisindeki her olayda.
Kesinlikle doğru söylüyorsun, benim babam aşçı mesela, anneme senelerdir yardım eder, yapamadığı yerde eleştirmez, bir şey bulamazsa hemen kendi fikir verir girer mutfağa yapar vs vs.
Ama benim eşim de her gün yemek bekleyen insan bir gün yapamadım yoruldum yok 😀😀
Neden çünkü annesi hâlâ der, benim yemek yapmadığım bir gün yok, yapmazsam kıyamet koparırdı hacı(eşi) diye
 
İçerinin sıcaklığı 31 derece dışarısı 38 derece 🥵
 

Eklentiler

  • IMG_8119.jpeg
    IMG_8119.jpeg
    123,4 KB · Görüntüleme: 28
X