- 13 Ağustos 2022
- 6.220
- 25.526
Soguk kahve iyi geldi kalkıcam birazdan benBenim de yok ne yapsak ki ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Soguk kahve iyi geldi kalkıcam birazdan benBenim de yok ne yapsak ki ?
Titreşimliler iyi gibi geliyor ama uzmanların hiç.birisi günlük temizlikte kullanmıyor cildi çiziyormuş ince ince biz görmüyoruz tabiBime bu geliyormuş
Bu titresimlilerr benim yanaklarda nasil olar ki gdgdhdjdkdkTitreşimliler iyi gibi geliyor ama uzmanların hiç.birisi günlük temizlikte kullanmıyor cildi çiziyormuş ince ince biz görmüyoruz tabi
Bu titresimlilerr benim yanaklarda nasil olar ki gdgdhdjdkdk
Ruşur taşını da bu yüzden bıraktım ben agresif şekilde temizlemeye gerek yok nazik temizlemek lazımBu titresimlilerr benim yanaklarda nasil olar ki gdgdhdjdkdk
Evet tam düşündüğüm
Ya evet ruşur acıttı bir zaman sonraRuşur taşını da bu yüzden bıraktım ben agresif şekilde temizlemeye gerek yok nazik temizlemek lazım
Onu yumuşatıp macun gibi sürecektin de artık gerek kalmadı cizdin sıfatıYa evet ruşur acıttı bir zaman sonra
Sİlikon ya acıtmıyor çok ince ama ne gerek var her gün değil de haftada 1 olabilir belkiEvet tam düşündüğüm
Teşekkürler canım evet köy güzeldi, yün yorganla yattık okadar rahat uyumuşum kiumarım sizin de gönlünüz olur yaptığınız herşeyden
ben artık öyle bakıyorum hayata. farkettim ki; herkesin gönlü olsun herkes mutlu olsun derken; aman kimse üzülmesin kimsenin huzuru kaçmasın. bu sayede benim de kaçmaz derken... kendimdeki herşeyi kaçırmışım beden sağlığı, huzur, mutluluk, ruh sağlığı.
ama köy hayatı huzur vereceğinden size huzurlu keyifli bir tatil diliyorum kendinize iyi bakın ben de mobil program indirip size haftasonundan itibaren yazacağım, pazar tatile çıkış günüm olduğundan.
sevgiler
Mısır unlu kek nasıl oluyor bonus ilkkez duydumKv kek istemişti mısır unlu yeni pişti onu götürüyorum.
Sevap pointler çil çildir inş
Evden bir şekilde çıkarıyor Rabbim
Bizim pointinler boşa gittiKv kek istemişti mısır unlu yeni pişti onu götürüyorum.
Sevap pointler çil çildir inş
Evden bir şekilde çıkarıyor Rabbim
Görüntü açılmadi neydi kiMssPARE topikce bahçene gelirsek sööyleli bisi yapalımLogin • Instagram
Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.www.instagram.com
Ben sana onu yazdıktan sonra yattım uyudum pişman değilim hakim amcaSoguk kahve iyi geldi kalkıcam birazdan ben