- 13 Ağustos 2020
- 14.759
- 82.422
- 32
Çamur gölünün içinde herkes çamura bulaniyorduGörüntü açılmadi neydi ki
Yinede gelin keşke istediğinizi yaparım ❤❤
ah yakın olsak gelme şansımız olsane güzel olurdu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çamur gölünün içinde herkes çamura bulaniyorduGörüntü açılmadi neydi ki
Yinede gelin keşke istediğinizi yaparım ❤❤
ah yakın olsak gelme şansımız olsane güzel olurdu
Hahaha sizi çamurdan mumya yapardımÇamur gölünün içinde herkes çamura bulaniyordu
Hiç hoş şeyler değil sen bizi hotumla yıkardınHahaha sizi çamurdan mumya yapardım
Birde Araba fırcası lazımHahaha sizi çamurdan mumya yapardım
Gülecem yazdığına bende gülme emojisi çalışmıyorHiç hoş şeyler değil sen bizi hotumla yıkardın
Ahiretliğim kocacığın Loran görmediğin videosu bunu atmış senin bahcende böyle şeyler yapmayı planlıyorErkeklerde olmuyor bu çamur işi
Mısır unlu kek nasıl oluyor bonus ilkkez duydum
Tatlı mı yani tuzlu mu anlamadımNormal kek gibi 3 bardak mısır 1.5 beyaz un koydum.
Sütü 3 bardak ılık koydum
KIvamı da normal keke göre daha sulu boza gibi.
Tatlı canım sadece kıvamı daha sulu normal keke 1 buna 3 bardak süt koydumTatlı mı yani tuzlu mu anlamadım
İlgimi çektiTatlı canım sadece kıvamı daha sulu normal keke 1 buna 3 bardak süt koydum
Oooo my gottAhiretliğim kocacığın Loran görmediğin videosu bunu atmış senin bahcende böyle şeyler yapmayı planlıyor
Yumussqcik bir kek o zamannTatlı canım sadece kıvamı daha sulu normal keke 1 buna 3 bardak süt koydum
Yumussqcik bir kek o zamann
Ellerine sağlık
Böyle pütür pütür oluyordurYok öyle yumuş olmuyor normal oluyor üstü daha çok çıtır oluyor mısır unundan dolayı
Böyle pütür pütür oluyordur