- 13 Mart 2019
- 12.881
- 41.613
Yok bence o da çok mantıklıBenimki biraz taş devri zamanlarına ait şeyler ama ne varsa eskilerde var doğal yani
Aynen öyle eekilerin yontemleri bi başka
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok bence o da çok mantıklıBenimki biraz taş devri zamanlarına ait şeyler ama ne varsa eskilerde var doğal yani
Ben dün mutfaktan çıkmadım gelen acım dedi bugünde çamaşır katlama ütüleme işlerim varEfser dün ben hiç bir dolaba giremedim
Hedefime ulasamadigim için de modum düştü
Öyle vasat bir gün oldu
Elhamdülillah tabii
Bugün inşallah daha verimli güzel olur
ah çok sevindim iyi olmana.Tedaviden yana ümitli mi değil yaşama isteği mi az neden ki canım öyle?
Burdan 2 soru çıkar telaş ettikleri set yemeğin olmaması mi yoksa kalbin mi
İstek geldiği an yapacaksın tatlım bizde de 7/24 istek gelmiyor o enerji olmuyor. Tüm sır bu
Aleyküm selam. Kendi adıma konuşayım iyiyim mutluyum evimin işlerinin çoğunu yaptım huzurluyum
Cilt bakımına gitmem lazım bu ara öyle evde yapmakla olmuyacak sadece yıkıyorum siyah notların temizlenmesi lazımKalkınca cilt temizliği yaptım
Serumlarımı kremlerimi sürdüm sıcaktan ara vermiştim akşam konuşunca bi dürttüm kendimi.
10 litre suyla çiçeklerimi suladım ilaçladım.
Ve yayıldım oturdum
Promosyonlu o yüzden kahve telvesini seçiyorumkarar veremedik daha neyle bakım yapacağımıza, lidoşum seçenekler
Kahve telvesi
Çamur
Toprak
Kil
Kum
Zeytinyağı
Sen ne ile bakım yapacaksın
umarım sizin de gönlünüz olur yaptığınız herşeydenGünaydın hayırlı sabahlar,
Biz dün gece döndük ordu dan bolu da tüneller bakımdaymış kapalıydı, normal eski yoldan geldi otobüs ordada trafik vardı 23:30 gibi indik sabah 10 da bitmiştik, uzun yol çok zor oluyo bütün kemiklerim birbirine girdi, ama kV dem çok mutlu ooldu, en azından onun gönlü oldu
Sabah zor kalktım yataktan makineye çamaşır attım onlar yıkanıyo bende kahvaltı yapıyorum, oğlum yatıyo hala eşim işte işlerimi bitirince bizim köye gıdıcez inşallah bugün
Onlar bende hep var 2 posta çamaşır bilmem kaç parça ütüBen dün mutfaktan çıkmadım gelen acım dedi bugünde çamaşır katlama ütüleme işlerim var
Ayy ne hoş bi sabahKalkınca cilt temizliği yaptım
Serumlarımı kremlerimi sürdüm sıcaktan ara vermiştim akşam konuşunca bi dürttüm kendimi.
10 litre suyla çiçeklerimi suladım ilaçladım.
Ve yayıldım oturdum
Cilt bakımına gitmem lazım bu ara öyle evde yapmakla olmuyacak sadece yıkıyorum siyah notların temizlenmesi lazım