- 29 Ağustos 2021
- 375
- 1.530
Bendede suçumuz neydi bizimİnstagram açılmış diyorlar ama bende tık yok
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bendede suçumuz neydi bizimİnstagram açılmış diyorlar ama bende tık yok
Gözünüz aydin olsunBugün de nişan vardı yemekli sabah evi toplayıp çıktım akşam üzeri geldim menemen ile akşam kahvaltısı yaptık
Eşim geldi şehir dışında çalışıyordu 1 aydır
Mutfagi şeyetmistim sadeceAktif Lora loracm durumlar nasıl ben ilk önce
Oturma odasının balkon yıkandıoda supuruldutozlar alındı yataklari serdim
WC giriş supuruldu
Mutfağa geçip hepsini topladım bulaşıklar makineye makineyi calstrdmtezgah üstü ankstre hepsi temizlendi yerler supuruldu balkonu yıkandı şimdi yatak odasına geçtim duş aldık Sabah havlular filan dagnklk var hurayida hal edip duş Alacm
Mutfakta boyanacak mı zımpara yapılacak yer yoksa toz olmayacağı için ilk dolap içlerini boşalt sil düzenleEşim boyacı ile görüştü eğer fiyatta anlaşılır ise boya işi olacak
Sizce ev temizliği zor mu olur ?
Mutfak
Salon
Oturma odası
Antreler boyanacak beni mutfak korkutuyor
Nasıl ve nereden temizlige başlamalıyım
Herşey birbirine girmeden bu işin içinden çıkmam lazım derinlemesine temizlik de yapacağım tüm evi
Yok canım merkez deil ilçesi Mesudiye merkeze çok uzak Sivas koyulhisara daha yakın ☺Abla merkez mi ilçeye mi çok sıcaktır şimdi merkez
Eşim boyacı ile görüştü eğer fiyatta anlaşılır ise boya işi olacak
Sizce ev temizliği zor mu olur ?
Mutfak
Salon
Oturma odası
Antreler boyanacak beni mutfak korkutuyor
Nasıl ve nereden temizlige başlamalıyım
Herşey birbirine girmeden bu işin içinden çıkmam lazım derinlemesine temizlik de yapacağım tüm evi
Eşimin bütçesi var mı sormam lazim yardımcı işini olmazsa yavaş yavaş yapacağımKolay olmaz tabiki boyadan sonra temizlik daha ayrıntılı gerekiyor yardımcı alabilirsen çok iyi olur.
Zaten her şey toplanacak sarılacak pislenmiyor öyle olunca.
Boyacı da yere bantla gazete poşet vs yapıştırıyor damlama da olmuyor.
Mutfak boyanacakMutfakta boyanacak mı zımpara yapılacak yer yoksa toz olmayacağı için ilk dolap içlerini boşalt sil düzenle
halıları topla yıkamaya ver
Çatlak ya da çöken bi yer varsa dolgu olur zımpara ihtimali hep var ama sorun etme.Mutfak boyanacak
Zımpara işine girilmeyecek
Teşekkürler canım
Mutfak dolabıni ne ile sileyim sizce şunda eski tip kapak ne ile silersem sileyim parlamiyor şöyle
Yakinim yok maalesef bakalım belki eşim yardım.ederÇatlak ya da çöken bi yer varsa dolgu olur zımpara ihtimali hep var ama sorun etme.
Sonuçta derin temizlik boya olacak olur o kadar oda oda yaparsın.
Yardım edebilcek biri varsa şimdiden rica et çekinme kuzen arkadaş vs
Yakinim yok maalesef bakalım belki eşim yardım.eder