- 13 Ağustos 2020
- 14.759
- 82.422
- 32
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oyyy ablam benim ağzına o güzel gönlüne sağlık Allah razı olsunMssPARE canım banan için 1000 ya şafi okudum. Rabbim şifasını versin
Yok arayıp dedesine vermişti oda hal hatır sorup kapattıAdam nasıl şaşırmıştır sofra toplamak için çağırılınca Gözümde canlandı sesli güldüm yav
Ne demek canım benim, her zaman okurum otobüsteyiz aklıma geldi okudum, sendende Allâh razı olsun oğlum sevdiğine kavuşsun kolaylıklaOyyy ablam benim ağzına o güzel gönlüne sağlık Allah razı olsun
Rabbim seninde gönlünden ne geçiyorsa versin hemde tezinden hayırlısı ile ⚘⚘❤❤❤❤
Aynen bende de yok bir haftadır kediler podyumda yürüyor videoyu izle izle bi hal oldumİnstagram açılmış diyorlar ama bende tık yok
Aminnn hayırlısıyla kolaylıkla ablaNe demek canım benim, her zaman okurum otobüsteyiz aklıma geldi okudum, sendende Allâh razı olsun oğlum sevdiğine kavuşsun kolaylıkla
Benimki açılmış ☺İnstagram açılmış diyorlar ama bende tık yok
İyi yolculuklarNe demek canım benim, her zaman okurum otobüsteyiz aklıma geldi okudum, sendende Allâh razı olsun oğlum sevdiğine kavuşsun kolaylıkla
Sağolasın penyezimAminnn hayırlısıyla kolaylıkla abla
hayırlı yolculuklar
Sağolasın nanecimİyi yolculuklar
Otobüs derken yolculuk nereye ablacım inşallah güzel yerlere gudersiniz hayirli yolculuklar...⚘⚘Ne demek canım benim, her zaman okurum otobüsteyiz aklıma geldi okudum, sendende Allâh razı olsun oğlum sevdiğine kavuşsun kolaylıkla
Ordu ya gidiyoruz canım oğlumla kv dem hasta onu ziyarete inşallahOtobüs derken yolculuk nereye ablacım inşallah güzel yerlere gudersiniz hayirli yolculuklar...⚘⚘
Bende hiç hissetmedim lora açılıkcakmış diyince baktım açılmasada olurduBenimde instagram en son böyle kalmış.
Halen açılmadı. Bu arada yokluğunu pek hissetmedim ben.
Eki Görüntüle 3464138
Ohoooo güzel yere gidiyorsunuz hemde ziyarete ne mutlu sevabını alın bol bol gezin oksijen toplayın karadenizden ohhh misss⚘⚘Ordu ya gidiyoruz canım oğlumla kv dem hasta onu ziyarete inşallah
Abla merkez mi ilçeye mi çok sıcaktır şimdi merkezOrdu ya gidiyoruz canım oğlumla kv dem hasta onu ziyarete inşallah