- 23 Mart 2022
- 14.188
- 53.051
- 41
sildim kapı pencere açık tozlanıyor. Şimdi süpürgelikleri falan bi güzel silicemGeçen akşam silmedin miydi
Ayyy mis gibi kokuyor, bakışıyoruz şuan kovalar ileYer silme suyunu niye canımız çekiyor ya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sildim kapı pencere açık tozlanıyor. Şimdi süpürgelikleri falan bi güzel silicemGeçen akşam silmedin miydi
Ayyy mis gibi kokuyor, bakışıyoruz şuan kovalar ileYer silme suyunu niye canımız çekiyor ya
Son çayımı içip yetisjyorum inşallah geldiiimBen uçuyorum
öğlen namazına kadar işlerimi bitireyim
Maratona gelen varsa haydi bismillah
benim herüfte yok evdeyim çoçuklar yayılmış durumda bende eşlik ediyorumBugün bişey yapmıyorum fasulyeden sonra belimi ağrıttım dinlendirmek zorundayım
Mola buyurun efendim kahveniz benden
Eki Görüntüle 3464309
Kaldığım yerden devam ettim
detaylı toz aldım ( tv, tv ünitesi, masa, sandalyeler, sehpalar, pencere önü mermerleri, gardodolap içinin dağınıklığı düzelttim hemde tozunu aldım, dışınıda sildim)
iç kapıları ve çelik kapıyı sildim
ayakkabılığın tozunu aldım
evi detaylı sildim ( süpürgelikleride)
çam.mak. bitti. Çamaşırları astım
balkonu sildim
Namaz sonrası kalan işlere devam edicem ( 1 saat kadar )
Burcun ne yazmadın önce sanırımYine geldi benim periler cocuklara öğle yemeği hazrladim ve ben oturdum burçlardan pek anlamam ama acaba ondanmi çok dengesiz bir enerjim var hani bazı günler akşama.kadar evi kirklarim yorulmam bazende bir ton iş varken kilimi kipirdtadasm gelmezz aliii yoknazzz muhtarrr yetişin garii