- 23 Mart 2022
- 14.185
- 53.046
- 41
Hazırda bekliyormuydun yatışa geçmeyiAy çıksaydın üzülürdüm benimde halim kalmadı abla
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hazırda bekliyormuydun yatışa geçmeyiAy çıksaydın üzülürdüm benimde halim kalmadı abla
Otururken devrilme huyum var benimHazırda bekliyormuydun yatışa geçmeyi
İh....s şu sulu olan robotu süpürgeyi biliyorum annem ablamlar 20 sene önce aldı taaaa 20 senedir aynı robot almayan kullanmayan kalmadı çevremde beğenenler çok bana göre değil aylık çıkaracağım bir allet hergün kulanılacak bir şey değil çocuklar küçükken hiç düşünmedim birde evimde musait değildi almadımMarka soylim mi bilmiyorum da temizlik robotu alacaktım. Eve gelip anlatmaları gerekiyormuş mağazada olmuyormuş. Sırf o yüzden vazgeçtim
Aynisini annemde dedi kaç yıllık şekli değişiyor sadece biz biliyoruz kullanmayı dedi kadın ben çok küçüktüm su ariiticisi çıkmıştı Modaydi onun içinde eve gelmişlerdi hddjkdkdİh....s şu sulu olan robotu süpürgeyi biliyorum annem ablamlar 20 sene önce aldı taaaa 20 senedir aynı robot almayan kullanmayan kalmadı çevremde beğenenler çok bana göre değil aylık çıkaracağım bir allet hergün kulanılacak bir şey değil çocuklar küçükken hiç düşünmedim birde evimde musait değildi almadım
Demem o ki taaaaa 50 senelik firma millet marsı parselledi ev dikecek bunlar eve gelelim tanıtım yapalım sen bunca senelik firma millet marsı süpürecek sen kapı kapı gez
Yapı marketlerden bir stant al yap tanıtımını bizde gelip bakalım
Hiç haz etmedim ne gerek varsa.Aynisini annemde dedi kaç yıllık şekli değişiyor sadece biz biliyoruz kullanmayı dedi kadın ben çok küçüktüm su ariiticisi çıkmıştı Modaydi onun içinde eve gelmişlerdi hddjkdkd
Hayırlı yolculuklar ablaOtobüse daha az, önce bindik ☺ 12 saat biter mi
Hayırlı yolculuklarOtobüse daha az, önce bindik ☺ 12 saat biter mi
Sağolasın loracımHayırlı yolculuklar abla
Sağolasın efsercimHayırlı yolculuklar
Hayırlı yolculuklar ablacmOtobüse daha az, önce bindik ☺ 12 saat biter mi
Ben gelirim mutfagi toplamam gerek çamaşır katlanacak ufak tefek.Varmı benimle maratona gelecek bir değil ama iki saat simdi eve geldim annecigimi arayacm 8 30 da başlamayı düşünüyorum sabahtan yoktum iş cokk
Hadiiii doğru habermi gerçekten miiiD Derinsu4747 instagram açılacakmış işini bitir koş
Öyle imiş. 21.30 yazıyor haberde.Hadiiii doğru habermi gerçekten miii