- 13 Ağustos 2020
- 14.759
- 82.422
- 32
Neyin var ahiretliğim
Ağlamadım çok geç uyanmışım ojun mahcubiyetli ile geziyorum buraya öyle yansıdı.Neden ağlama ememojisi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Neyin var ahiretliğim
Ağlamadım çok geç uyanmışım ojun mahcubiyetli ile geziyorum buraya öyle yansıdı.Neden ağlama ememojisi
Senin mazeretin var ne geçi Hayalkuran düğünü bana iki haftalık gibi geliyor artıkAğlamadım çok geç uyanmışım ojun mahcubiyetli ile geziyorum buraya öyle yansıdı.
Düğün bitti yeni geline oturmaya bile gittim yani düşünSenin mazeretin var ne geçi Hayalkuran düğünü bana iki haftalık gibi geliyor artık
O kendini söğüdün dalarına teslim ettiBonus hala piknikte mi gı
AsdfkklşşlBonus hala piknikte mi gı
amin inşallah cumlemızın yolu cıceklerle donansınHakkında hayırlı yollar açılsın
Bazen üzerinizde yükün farkına varmadan bu hayat yolunda koşturuyoruz aslında taşıdığımız bir enkaz bedenimize ruhumuza o kadar ağır gelsede toplum baskısından bırakamıyoruz.bırakmadığımız gibide onu bedenimize ruhumuza ait bir parca yapıyoruz
Tavsiyem sana bağlı yaşayan bu enkazdan kurtul,enkazı atarken tabiki yaraların olacak acıyacak belki kanayacak ama sonunda şunu diyeceksin oh be dünya varmış.
Ben bu konular hakkında çok yorum yapamıyorum bu yüzden bdv gibi yerler bana göre değil.amin inşallah cumlemızın yolu cıceklerle donansın
bedenımız yaralı ama ruhumuz daha cok ve toplum baskısı ıle bazen maddıyat bazen cocuklar derken bızı haketmeyen adamlar ıcın hayatımızı heba edıyoruz bence
ve hep derım ozellıkle duzgun bır gelırı olsa, cogu kadın bosanır. tabı ne beter seyler yasayan var, sıddet aldatma, asırı yoksulluk ama ıste ınsanın yuku kendıne agır.
benım yaralarım vardı, yaralarımı sarsın ıstedım ama onun hayatından dolayı en buyuk hayalımden cocuktan vazgectım, cıcege kıyamayan ben, olseler de rahat etsem dıye dusundum annesı ıcın de hatta kendısı ıcın de.
heryere fotograflar ıle sıgındım anılarıma odaklanmaya calıstım umutlanmaya calıstım her zaman destekcı oldum hastaneye gıtsem gelmesın ıstedım ızın almasın ısınden
ya ben eskı karısının ayagına kadar gıdıp esımın gelecegı ıcın yalvardımm... daha neler neler
ama olmayınca olmuyor işte...
Yanlış birşey demek istemem ama işiniz varmış hani maddi yeterirlik varsa ikinci evliliğe sıcak bakmıyorum istisanalar ilaki var ama çoğunluk hüsran rabim hakinizda hayırlısıni nasip etsin sabırlar versin birazda pisikoljik şiddette maruz kaliyorsunuz hani okurken sıkıldım cekilecek. Dertmi yahu yemeğe eleştiri alsam kalk sen yap derim diyorumdapapatyammm daha ıyı tanıyor :) o anlatsın özet ıstersen
benım de buaralar ıcım doldu resmen, o yuzden kusura bakma
41 yasındayım, ıkıncı evlılık, cocuk yok, ıstanbulda yasıyorum , dıs tıcaret uzmanıyım bır sırkette.
adım da filiz
memnun oldum...
afiyet olsun canım ,Öğlen yemeği yedim geldim fikir olur diye yazayım ( porsiyonları az aldım ve ekmek yemedim )
Fırında sebzeli tavuk
Pirinç pilavı
Salata
Cacık
İzinde yemeyeceğiz de ne zaman yiycez takıl kafana göre abla. Sonra rejime gireriz bizdeafiyet
olsun canım ,
bende 1 haftadır falan öğle yemeğine gitmiyorum , sade soda,meyve,leblebi falan atıştırıyorum.
izine çıkınca zaten köyde dikkat edemicem diye
ellerine sağlık afiyet olsun dur bende kahve yapayım tek içme eşlik edeyim sanaEvi toparladım
Bulaşık makinesini çalıştırdım
2 kez çamaşır attım
Dünden çamaşır vardı onu katladım
Ocak tezgah sildim
Evi süpürdüm
Toz aldım
Kahve içiyorum
aynen öyle penyezimİzinde yemeyeceğiz de ne zaman yiycez takıl kafana göre abla. Sonra rejime gireriz bizde