Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sanırım o ok ben oluyorumYine ters yöne mavi ok çıktı.
Benim işim bitmiyo o yüzden
Dur bi daha deniyim gitcem.
Filiz bir yerde belli bir zaman sonrası rahat etme hedefi var olunca sabır etmek kolaylaşıyor anladığım kadarıyla bu düşünce bile kalmamış artık senin içinamin Allah razı olsun
41 yaşındayım, cocuk yok, 2. evlılık.
borcum olsa da, bır ısım var.
yanı yasarım hayatıma, bosanırım da hıc umrumda olmaz
ama bırbırımızı hastanelerden , resmen hapıshanelerden kurtardık neler yasadık neler. 4 sene , 40 senelık yuk verdı dedım kı devam edelım ılerde huzur bulacagız gececek hersey ama adam zor, hayatı da zor...
ve ben sıkısıp kalıyorum onun karakterı ve hayatının sorunları arasında. herkesın zaten kendı zorlukları olur ev, ıs, saglık. ben erken menopozdayım yıllardır, cocugum olmuyor, anne baba 40 sene sonra bosandı
ama benım hayatımdakı sorun ve sorumluluklar, boyle degıl. cunku ben de aılem de yuk olmamak adına boyle cok hassas ınsanlarız her zaman. ama esım ve aılesı, esımın cocugu, esımın ısı derken.. esımın hayallerı derken, esımın sureklı kredıler cekıp arsa falan alması ama eve ya da kendıme aldıgım seye bıle karısması, ustelık kendısı her ay 10 bin nafaka oderken bu hadsızlıgı yapması
vs vs cok zorlanıyorum cok yordu benı. 9 sene evlı kaldım bunlar asla asla olmadı ınanın.
Dur bende yapayım
Evet ablaspor yapınca acıktın galiba
ınanın sızı mesgul etmek, sıkmamak ıcın yazmıyorumFiliz bir yerde belli bir zaman sonrası rahat etme hedefi var olunca sabır etmek kolaylaşıyor anladığım kadarıyla bu düşünce bile kalmamış artık senin için
Ama belki o ev bitince rahatlayacaksiniz emeklilikte huzur içinde sakince yaşayacaksınız
ha bir de şu var, zaten zorluklardan sonra 40 lara gelırken bulduk bırbırımızıFiliz bir yerde belli bir zaman sonrası rahat etme hedefi var olunca sabır etmek kolaylaşıyor anladığım kadarıyla bu düşünce bile kalmamış artık senin için
Ama belki o ev bitince rahatlayacaksiniz emeklilikte huzur içinde sakince yaşayacaksınız
ben Japon dılı mezunuyumAynen çok eski bir idam tekniği. Japonlar mı Avrupalılar mı bilmiyorum ama.
Fırsat bulduğunda sar, dolaba koy birşey olmaz pazar gününe kadarUykum kaçsın diye size bi bakayım dedim
Ayy bugün o kadar çok şey yapmak istiyorum ki
Önce bi manevi saat yapsammm
Sonra kendime bakimmm
Sonra evi. Her yerine dip köşe girsem
Mutfak.dolaplari çekmeceler coşmuş
Aaah ah yaparım belki
Bide sarma saricam yıllık arkadaş toplantımız var bakalım ne kadar sarsam bilemedim
Bugün sarsam dolaba koysam pazar pisirsem bisey olur mu yada cumartesi mi sarsam ?
Ay bilemedim