- 12 Haziran 2019
- 17.545
- 106.388
- 36
Çok geçmişi okuyamadım aydınlat beniBugün fiziksel konum alıyoruz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok geçmişi okuyamadım aydınlat beniBugün fiziksel konum alıyoruz
hangi şehiderdeydin sen okullar açılınca kantin işini deneyebilirsin ,ama artık kalfalık belgesi falan istiyolarAnannne babanne varda annem bize yakın degil kayınvalidemlede biz şu anlık yakınız ama ben gidecem yakın zamanada Allah izin verirse yarım gün bulabilsem ne güzel olurud ev taşınınca artık o civarda arastirirm
Geçmiş geçmişte kaldı önümüze bakalım Limonsuzcum.Çok geçmişi okuyamadım aydınlat beni
ben sizin gibi kesici aletler kullanmıyorum tekme atıyorum
Uçan tekme mi?ben sizin gibi kesici aletler kullanmıyorum tekme atıyorum
Bu saate kadar nerelerdeydin uyudun mu gezdin mi çalıştın mı anlat bakalımÇok geçmişi okuyamadım aydınlat beni
Ne yapıyorsun fiziki anlamda oturyomusun yatıyormusun ona göre senin kafanı keselimÇok geçmişi okuyamadım aydınlat beni
Erzurum a gitmeden önce hergün tartılıyordum. En son 61 çıkmıştım moralim bozuktu hatta . Geldiğimden beri çok tartılmıyorum ve en son 59 olmuşum . Demek ki diyet yapmak ve hergün tartılmak bana kilo aldırmışGönül nolur her gün tartılma ya
Bugün tartılma yarın tartılırsın
Misafirim vardı kız . Onlar gitti ben buraya geldimBu saate kadar nerelerdeydin uyudun mu gezdin mi çalıştın mı anlat bakalım
Yolcu ettimGeçmiş geçmişte kaldı önümüze bakalım Limonsuzcum.
Eltin ne alemde eltin?
60 ın altındakilere kilo muhabbeti yasssak burdaErzurum a gitmeden önce hergün tartılıyordum. En son 61 çıkmıştım moralim bozuktu hatta . Geldiğimden beri çok tartılmıyorum ve en son 59 olmuşum . Demek ki diyet yapmak ve hergün tartılmak bana kilo aldırmış
3 teYemek yapıp iş yapmam lazım hadi 1 saat maratona çağırın beni
Uzanmış oturuyorum diyelimNe yapıyorsun fiziki anlamda oturyomusun yatıyormusun ona göre senin kafanı keselim
Pencerili alette neydi o şeyin adı
Bir zahmet pencerenin arasına koy kafanıUzanmış oturuyorum diyelim
Giyotin
Aynıymışız60 ın altındakilere kilo muhabbeti yasssak burda
ben de 58 olmuşum
Ohoo geldi de gitti bile hee.Yolcu ettim
3 e kadar otur diyorsun bana yani