- 13 Ağustos 2020
- 14.759
- 82.422
- 32
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Neyin var ahiretliğimGünaydın
Neden ağlama emojisiGünaydın
Banada salya gibi geldiNeden ağlama emojisi
Bacım su sen neden hep uzun uzun yazıyorsunınanın sızı mesgul etmek, sıkmamak ıcın yazmıyorum
ben anlatsam oha dersınız,, cunku ben esımle degısık seyler yasadım yanı dıyorum ya mahkelemeler vs hem gecmısı hem kendı aılesı.. yanı benı elde tasıması gerekırken, bana bu konuda herkes hayran kalmıs ve o kızı hıc uzme demıslerdır ona.
allah razı olsun der ama sonra yemegın suyuna kadar elestırı yapar yanımda uyumayan gece annesının gozune damla sıkan, ya da mahmekeme dılekcesı hazırlayan, ya da ofıs ısı, ya da ıhtıyacı olmadıgı halde sırf lazım olur dıye gece yarısına kadar gıdıp tahta palet toplayıp duzenleyen.
16 aydır ayrı kaldık, annesı ıle yasadık ve adamla cınsel hayatımız bıle problem. ev ısı, yemek ve sorunlardan ben 12 de pert oluyorum bu adamın da hıc ısı bıtmedıgınden valla ınanın 1 hafta 10 gun. bır evlılıkte hersey mı anormal olur
annemın tuttugu pansıyona, annem sıkılır onu da goturelım dıyecek bırı. 80 yasında kaynanamla tatıl yapmak zorunda mı benım annem. ustelık kendı odedıgı tatıl. kardeslerı ıle dusman oldular dıye esım kendısı bebek gıbı ılgılenmeye calısıyor bokunu cıkarıp ama bana ve hatta aıleme bıle yuk verıyor
yanı bu adamın neresınden tutsam sorun bana
Bana da çok sıcak gibi terliyorum gibiBanada salya gibi geldi
hanımlar ben baya tecrube kazandımYakında avukatlık birosuda açarsak topiğe tam oluruz
papatyammm daha ıyı tanıyor :) o anlatsın özet ıstersenBacım su sen neden hep uzun uzun yazıyorsun
Önceki yazdıklarından bilmiyorum tanımak için bi bakayım dedim çok uzun yahu
Yok kusura bakılacak bir durum yok hepimiz bazen doluyoruz yazıyoruz destan gibi arada bende yaparım amapapatyammm daha ıyı tanıyor :) o anlatsın özet ıstersen
benım de buaralar ıcım doldu resmen, o yuzden kusura bakma
41 yasındayım, ıkıncı evlılık, cocuk yok, ıstanbulda yasıyorum , dıs tıcaret uzmanıyım bır sırkette.
adım da filiz
memnun oldum...
Hakkında hayırlı yollar açılsınhanımlar ben baya tecrube kazandım
kaynanam ve cocukları
esımın cocuk mahkemesı
esımın ıscı mahkemesı
nafaka arttırım davası
bır bosanma kaldı onda da esımın ex den dolayı bıle tecrubem oldu kendım dılekce ıle bosandım ben de bır numara yok da :)
Kaçak mıAha bir kaçak daha geldi
Senin fiziksel konumun ney söyle hele
Tamam abla sagolFırsat bulduğunda sar, dolaba koy birşey olmaz pazar gününe kadar
Gönül nolur her gün tartılma ya
En son halay çekiyordun sankiKaçak mı
bdv hatırlayamadım ??*Yok kusura bakılacak bir durum yok hepimiz bazen doluyoruz yazıyoruz destan gibi arada bende yaparım ama
Sizin her yorum uzun olunca okuyum dedim okuyamadım o yüzden dikkatimi çekti
Ikinci evlilik Allah mutlu etsin ... işiniz var ne güzel çalışıyorsunuz...
Sizi ben Bdv de görmüştüm bide galiba donosyan da tam hatırlayamadım ama
aminnnn Allah razı olsunYok kusura bakılacak bir durum yok hepimiz bazen doluyoruz yazıyoruz destan gibi arada bende yaparım ama
Sizin her yorum uzun olunca okuyum dedim okuyamadım o yüzden dikkatimi çekti
Ikinci evlilik Allah mutlu etsin ... işiniz var ne güzel çalışıyorsunuz...
Sizi ben Bdv de görmüştüm bide galiba donosyan da tam hatırlayamadım ama
Düğün biteli 2 hafta olduuuEn son halay çekiyordun sanki
tartılma hastalık gıbı bende de var yıllardırGönül nolur her gün tartılma ya
Bugün tartılma yarın tartılırsın
Daha dün gibiDüğün biteli 2 hafta olduuu