- 8 Aralık 2011
- 44.053
- 153.780
Senin iznin ne zaman ?Uzanıyorum yazdı ve kaçtı hemde hafta sonu tatile gidiyor Pinhan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Senin iznin ne zaman ?Uzanıyorum yazdı ve kaçtı hemde hafta sonu tatile gidiyor Pinhan
Kaçmadım kızzzUzanıyorum yazdı ve kaçtı hemde hafta sonu tatile gidiyor Pinhan
Biri uzanmak mi dedi kim dedi neden dedi niye dedi
Uzanmak nasıl bir şey
Hanı oturuyorsun da ayaklarını uzatıyorsun o mu yoksa basını yastığa koyuyorsun o omu
uzanmak ne bacılar
Kim dediyse hemen kellesi vurula
Ev işlerine yardımcı al bari kuzum
Ben değil
Uzanıyorum yazdı ve kaçtı hemde hafta sonu tatile gidiyor Pinhan
Belli değil iş yoğunluğuna bağlı okullar açılsın sonra kısmetseSenin iznin ne zaman ?
Aha bir kaçak daha geldiGünaydın
Amin Allah razı olsun ⚘sanırım babanız rahatsız
cok gecmıs olsun, Allah siz de kolaylıklar versin sevabınız bol olsun
Tatil için en doğru zaman inşallah sağlıcakla çıkarsınızBelli değil iş yoğunluğuna bağlı okullar açılsın sonra kısmetse
Allah eşine hidayet versin, ıslah etsin senin kıymetini, eş kıymetini göstersin.ıs cıkısı dun kasaba ugradım, bırseyler aldım ve kasaptaki abiye hemen sordum yıne deri vs var mı dıye. paket yaptı, hepsını eve gırmeden kedıcıklere dagıttım, huzurla gırdım eve.
benım minnoşa yaş mama aldım, buaralar gıdıp alamamıstım, uzakta market dıye. dun hastaneden cıkınca almıstım sabah.
neyse sonra da onu mutlu ettım
benım bu mınnos kalbım bu kadar kolayken, nasıl bu kadar uzen ınsanlar ıle dolu hayatım anlamıyorum ((
kendımı de sabah guzel bır dus, ofise erken gelıs, sınava hazırlık, prebıyotıkler ıle kahvaltı yapma ıle odullendırıyorum :)))
Fazla yorma kendini kuzum fırsat buldukca dinlenBahçede bir şekilde oluyor kuzum dün kız kardeşim temizledi evi gelen giden bahçede oturuyor allahtan yaz mevsimi ama kışın biraz zir olucak sanırım o zaman yardımcı olur inşallah herşey yoluna girer ona da gerek kalmaz efserim
O kendini biliyor
Oooooo o zaman giyotini hak etti Pinhan
Ben dedim Pariş.
Tanımın doğru, ne demek olduğunu biliyorsun, pratikte de uygularsan sorun kalmıcak
Oyy çok yoruldun çok yıprandın.
Ama babacığın sağ salim evine geldi, buna değer.
Allah şifasını tamamen versin.
Şöyle karşılıklı uzanın keyifle
Giyotin ne bacimmmOooooo o zaman giyotini hak etti Pinhan
Goole dayıya soramGiyotin ne bacimmm
kelle kesme şeysiGiyotin Pencere çeşidinin adı
Pinhana Pencere mi takacağız paremmm
Yok bacımsu başı kesen bir aletmişGiyotin Pencere çeşidinin adı
Pinhana Pencere mi takacağız paremmm