aynen canım dediğin gibi ,çok hamarat olmak her şeyi becermek işe yaramıyo , ne yaparsan yap ağzınla kuş tutsan görevin gibi görüyolar bizdede durumlar aynı evladına bile yaranamıyosunsulu bamya yemegı yedı
kı gercekten cok guzel yemek yaparım benım anneannem annem teyzelerım halalarım cok yeteneklı. almısım dogal genler.
annem sonradan ahcı da oldu hatta.
adana da buyudum, baharatlar sarımsaklar ıyıce lezzetlendırmeyı de ogrendım annemle yasamadım 18 yasında unıversıte kazanıp cıktım sehır dısı. sonra hıc donmedım aılemın yanına. hem ıs hem evlılık oldu . yanı ben anne yanında yetısmeyen bırıyım. ona ragmen benım dıyen ev hanımından guzel yemek yaparım pılav , kek, pasta ıddam yok ama et yemeklerım de sebze yemeklerım de cok ıyı olur.
dıyorum ya susuz , salcasız gıbı gelen kuru fasulye. annesınden ablasından. yanı adam, kendı yemek bılmez, annesının dızınden ayrılmamıs 40 sene. ayrıca yemek bıle yapmazmıs eskı esı. zaten 1 sene evlı kalmıslar ve 15 sene once nerdeyse.
yanı adamın en ıyı gordugu yemek benım ama benı begenmıyor ya
neden böyle oluyor diye soruyor ınsanaynen canım dediğin gibi ,çok hamarat olmak her şeyi becermek işe yaramıyo , ne yaparsan yap ağzınla kuş tutsan görevin gibi görüyolar bizdede durumlar aynı evladına bile yaranamıyosun
Ellerine sağlık afiyet olsun limonata tarifi alma şansımız varmı acabaEki Görüntüle 3462499
Akşam pikniğine hazırım.
Ev yapımı limonatam ve kekimle.
Mutluluk sebebi bazı küçük şeyler
bende buna dikkat ettimneden böyle oluyor diye soruyor ınsan
becerıksız musrıf yeteneksız kadınlar, sankı daha mutlu ya.
ıster anne ıster es ıster evlat olarak
Kimyon ekliyormusun bulgurlu yemeklere işe yararAcayip tekde yesem şişiyorum özellik mercimek gibi tahilla birleşince ben nefes alamıyor şekilde şişiyorum yarın ödemli uyancağım
ben de bu sözü çok severimbende buna dikkat ettim
benim bi eltim var mesela ikinci eşi kaynımın üvey anne çocuklara neler yaptı doğru dürüst yemek yapmaz temizlik desen canı isterse yapar kocası ütüsüz gömlekler giyer bide mütehatlik yapıyo , kaynımın ilk eşinden olan çocukları evlendi hala evlerine eşlerine karışır babaları daire verdi diye neler yaptı , ama kaynım yinede her dediğini yapıyo bütün kiralar kadının hesabına yatıyo parayla oynuyo kadın he kesinlikle kıskandığım için demiyorum ama nasıl oluyo bu haksızlık ben bu kadar uğraşırken karşılığı nankörlük o hiç bişe yapmıyo daha kıymetli bazen bende eşime diyorum onun gibimi olmam gerekiyodu pasaklı ve beceriksizbi söz var ya en güzel çiçekler kör bahçıvanların elinde ;
Hemde bol ekledim cidden bana kesin yaramıyorKimyon ekliyormusun bulgurlu yemeklere işe yarar
bende buna dikkat ettim
benim bi eltim var mesela ikinci eşi kaynımın üvey anne çocuklara neler yaptı doğru dürüst yemek yapmaz temizlik desen canı isterse yapar kocası ütüsüz gömlekler giyer bide mütehatlik yapıyo , kaynımın ilk eşinden olan çocukları evlendi hala evlerine eşlerine karışır babaları daire verdi diye neler yaptı , ama kaynım yinede her dediğini yapıyo bütün kiralar kadının hesabına yatıyo parayla oynuyo kadın he kesinlikle kıskandığım için demiyorum ama nasıl oluyo bu haksızlık ben bu kadar uğraşırken karşılığı nankörlük o hiç bişe yapmıyo daha kıymetli bazen bende eşime diyorum onun gibimi olmam gerekiyodu pasaklı ve beceriksizbi söz var ya en güzel çiçekler kör bahçıvanların elinde ;
Hiç guluten hassasiyetin var mı diye baktırdın miHemde bol ekledim cidden bana kesin yaramıyorbulgur yediğimdeded baklagil yediğimded aynı sıkıntı
benım esım de a6 ay ıssız kaldı yemek cekımle mutfagımı bıle hallettım oglen yemek yemedım ve ben 40 yasındayım bunları yasarken 2 senelık taze gelındım guya. utulerı gece 11 de yaptım, o calıstı ya da annesı ıle gıttı sohbet ettı ya da borsaya baktı telefonundan . ustune bu gomlekler neden bıraz cabuk kırısıyor dedibende buna dikkat ettim
Onu bir kaç kez düşündümde ama ekmek yada tahilarda bir sorun yok bulgur ve baklagilde gibi oluyorHiç guluten hassasiyetin var mı diye baktırdın mi
Bizim de bulgur vazgeçilmezimiz bir sürü yemeğimiz bulgurluOnu bir kaç kez düşündümde ama ekmek yada tahilarda bir sorun yok bulgur ve tahilgillerde oluyor
Aynen ya eşimde bende severizBizim de bulgur vazgeçilmezimiz bir sürü yemeğimiz bulgurlu
Kuzum bizde seni özledikBi bakıp gideyim dedim ⚘⚘⚘
Herkes iyimi ❤❤❤❤
Özledim sohbetimizi bir gün yazicam günlük ne yaptığımı hazirlanin destan gelicek
Bizde özledik seni paremmmBi bakıp gideyim dedim ⚘⚘⚘
Herkes iyimi ❤❤❤❤
Özledim sohbetimizi bir gün yazicam günlük ne yaptığımı hazirlanin destan gelicek
Teşekkürler, elbetteEllerine sağlık afiyet olsun limonata tarifi alma şansımız varmı acaba
Hiç aklımı celme çay içiyorumGünaydın kızlarcım
Bu akşam misafir gelecekti.
Az önce ertelendiğini öğrendim.
Tüm planlarım değişti
Uzanmaya devam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?