- 13 Mart 2019
- 12.850
- 41.421
Ama bulgur da güzel aşBana bulgur yaramıyor
Bense inatla bulgur yiyorum şu inad yanlış şekilde zuhur etmiş bende
Yanına kuru soğanlı sumakli bir salata
Ve ayran yada yoğurt öf bee
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ama bulgur da güzel aşBana bulgur yaramıyor
Bense inatla bulgur yiyorum şu inad yanlış şekilde zuhur etmiş bende
spor yapınca acıktın galibaAma bulgur da güzel aş
Acayip tekde yesem şişiyorum özellik mercimek gibi tahilla birleşince ben nefes alamıyor şekilde şişiyorum yarın ödemli uyancağımAma bulgur da güzel aş
Buz koymadım da soğuk suyla içli dışlı olduk 647484 saat uyurum bisiciiim kalmazRahatsızdın zaten, sıcak, üstüne misafir dinlen canım buz koy ayaklarına. iyiyim ben
Şuan senden farkım yokBuz koymadım da soğuk suyla içli dışlı olduk 647484 saat uyurum bisiciiim kalmaz
Yazık ki namaz din Kur'an diyen herkes her yerde linçleniyor ben burada o konulara pek girmemeye çalışıyorum çünkü iyi birşey yapmak istersen günaha girer insanKime neyi anlatmaya çalıştın kıyamam boşa nefes boşa parmak hareketleri limonsuzum.
Rabbim yar ve yardımcın olsun canım zorunu kolay etsinya adamla erkek gıbı tadılat calısıyorum yeme ıcme kahveye kadar yanındayım agvada.
dıs tıcaret uzmanıyım ben, plazada calısıyorum ama bunları yapoıyorum
annemle ya da tek basıma kıslık yapıyorum
evımın her ısını kendım yapıyorum, ustune cesıt cesıt yemek falan ustelık kendım yıyemıyorum ben, amelıyatlıyım yemesem aramam. mıdem kucucuk doyuyorum hemen zaten.
tum maasım ortada, onun nafakası bıle var ekstra.
annesıne benım sayemde ıyı bakıyor yeme ıcme
evımı bölmusum annesı ıle ortak kullanmak zorunda kalmısım, kıracılar cıkmıyor annesı eve yerlesemıyor evlendıgımızde de bırlıkteydık 3 sene.
yanı daha neler neler, ben olmasam annesı coktan olmustu komaya gırıp, esım de cıdden hapısteydı ama nankorluk var heryerden baksan...
maddı manevı nerden baksan.
ben olaylara sınırlenıp uzulup ondan soguyup zaman zaman bosanmayı dusunup zaman zaman toparlayıp ve allaha havale edıp kolaylık dıleyıp kendıme ve aıleme sevap olarak dusunmeye calısıp, yoluma bakıyorum yoksa calısan esı, gecen yemek yapmıs adam cacıgına kadar yıyor ama bunun tuzu az olmus dıyor karnıyarık yapsan da .
bok ye derler de aferdesınız , Allah bildiği gibi yapsın durumu bendeki.
Ay efserim o çok rahatsız edici ya. Sisirecek birsey mi yedinŞuan senden farkım yok
Kızım ders çalışalım diye yanıma geldi bugün tek çalış dedim anne bir iğne batırsam fıs diye sönermi dedi ya
Teşekkürler ablaOhh ne güzel iyi tatiller, otel mi evmi kiraladınız bizde 2 sene önce kalkana gitmiştik havuzlu ev kiralamıştık güzeldi ☺
Mercimekli köfte yedim beni mahvettiAy efserim o çok rahatsız edici ya. Sisirecek birsey mi yedin
amin inşallah Allah razı olsunRabbim yar ve yardımcın olsun canım zorunu kolay etsin
günaydın,günaydın hanımlar
bugun ıse erken geldım hem keyfım yok esımle buyuk tartıstık, hem de ıslerımı toparlarım dedım saglık nedenıyle sık sık erken cıktım ya da gec geldım buaralar
haftaya carsamba bıle benzer durum olacak, hem takılan kaplama kontrol edecek hoca, hem de yenı bır dolgum olacak. sabahtan da dıyetısyen. paket olarak odeme yapmıstım ıkı aylık, barı tatıle gıdınceye kadar ve tatıle gore bır program ıle faydalanayım dıyorum ıste.
dun aksam eve geldım corba falan ekledım yemeklerın yanına. sonra agrım zıpladı canım cıktı bır kac ılacla ancak gectı. sonra da kendım bıraz yedım zorla.
camasır yıkadım esıme ogle arası hazırladım cuma aksam agvaya gıderız dıye cuma ıcın yemek yaptım hatta. bugune yemegım var da bamya. ama nankorluk dız boyu, yemegın suyunu az yapıyorsun dedı, kuru fasulyeyı bıle susuz pılakı gıbı yapan ablası ve annesı. kotu yemek yaparlar, utanmadan benım hem de calısan kadın olarak yemegıme laf eder, hem de benı aılemle tatıle bıle zor goturecek ekonomı yaratıp, cocuguna 30.000 tl nafaka odedıgı ay, hem de ay sonu evlılık yıuldonumu varken...
bana dua etmenızı rıca edıyorum mubarek gun persembe gecesı.
sulu bamya yemegı yedıgünaydın,
canım yemeğin suyu az olmuş diyemi tartıştı seninle
Allah akıl fikir versin bu erkeklere biz olmasak b.k larına belenirler ama kuyruğuda hep dik tutarlar
çok sinir oluyorum bunların nankörlüklerine ne zaman akıllanıcaklar
ben annesıne baktımgünaydın,
canım yemeğin suyu az olmuş diyemi tartıştı seninle
Allah akıl fikir versin bu erkeklere biz olmasak b.k larına belenirler ama kuyruğuda hep dik tutarlar
çok sinir oluyorum bunların nankörlüklerine ne zaman akıllanıcaklar