- 13 Mart 2019
- 12.850
- 41.421
Kızlar tatil demişken böyle günübirlik aile havuzu olan bi yer biliyor musunuzTatil ne vakit?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar tatil demişken böyle günübirlik aile havuzu olan bi yer biliyor musunuzTatil ne vakit?
Nereye gidiyosunuz pinhanCumartesi sabah ezanda yola çıkıyoruz inşallah
Anca hazırlanırım diye başladım.
Kızlar tatil demişken böyle günübirlik aile havuzu olan bi yer biliyor musunuz
Ya öyle gibi ama kalmak istemiyorum bensapanca da falan var ya öyle mi diyosun
Piknikçi hanimm nasıl geçti piknik
Bugün herkesler gezmede idi galiba
Ben yalnız kaldım
O yüzden hiç bi iş yapmadım dolaba falan girmedim
Ya öyle gibi ama kalmak istemiyorum ben
Böyle aile kapalı havuzu olsa gidip eğlensek dönüp evimize yatsak
Geçen yıl gittik de bungalova ne biliyim rahat edemedim
Hemde aşırı pahalı
Gecelik 10 bin falan
Ne gerek.var iki suya girip cikicaz
Oğlum da çok.seviyor suyu daha çok ona sebep
Allah rahmet eylesin kalanlara sabır versin RABBİMBizim tersanede bi elektrikçi ölmüş bi iki saat önce bende serviste öğrendim, tanımıyorum ama çok üzüldüm çok
Daha 35-40 lı yaşlardaymış Allah ım rahmet eylesin acı haber gitmiştir çoktan evine
Evet bakınca bende farkettimÇok şey istiyorsun
Çok şükrü hamdolsunÇok güzeldi hamdolsun ağacı veren Rabbime şükürler olsun bir söğüt altında oturduk.
Ağaç nasıl güzel bir nimet gölgesinde duruyor serinliyorsun, meyvesini yiyip çiçeğini kokluyorsun, kuruyup gitse dalını ayrı gövdesini ayrı kullanıyorsun hiç bir şekilde çöp değil
Antalya'ya papatya ablamNereye gidiyosunuz pinhan
Ohh ne güzel iyi tatiller, otel mi evmi kiraladınız bizde 2 sene önce kalkana gitmiştik havuzlu ev kiralamıştık güzeldi ☺Antalya'ya papatya ablam
Misafirim vardı ablam biraz değişik iki gün oldu gittiler ama bayılmak üzereyim yorulmusum sen nasılsınAktif Lora loramm dün bugün pek göremedim seni nasılsın canım
Rahatsızdın zaten, sıcak, üstüne misafir dinlen canım buz koy ayaklarına. iyiyim benMisafirim vardı ablam biraz değişik iki gün oldu gittiler ama bayılmak üzereyim yorulmusum sen nasılsın