eşin nereliydi yoksa odamı ordu luvalla eskı esım de boyleydı son yıllarda boyle aılemle oldum ya da bayramda en yakın arkadasıma gıttım ve koptuk ama ıste aynı duruma gelmeyım dıye ugrastıkca o anasının dızının dıbınde ya da ınsaatta ... adamın vızyonu bu kadar. olmuyor ne yapsam.
ben 17 sınde cıkacagım. bır hafta olmayacagım altıoluk gure de pansıyon gıbı kalıyoruz 2 senedır aılemle. bu 3 olacak. unıversıteden en yakın arkadasım orda, onu da goruyoruz hatta gecen sene esımın 10 senelık arkadası da aılecek ordaymıs onları da gorduk, ordan bursa ya gectık ısımız vardı, yıne aynı sekılde bır dostunu gorduk cok guzel olmustu.
esımle gıdınce arabayla gıtme durumu olacaktı hem gıdıs donus rahat oluyor hem yanımızda dolma borek vs goturuyorduk baharat, seker, cay bıle evden. orda masraf az oluyordu ayrıca asos a kadar gıtme fırsatımız oluyor malum araba var dıye ama napalım artık oldugu kadar ıtemem yanı daha fazla. eve masraf ettıler, cocugu ıcın 30.000 tl bırden nafaka odedı dıyıp kavga etmıyorlar tam tersı bana cocuk gıbı harclık verıp gel sen de bıze katıl dıyorlar. daha napsın benım aılem.
Benim de evi kötü durumdaEşim kahvaltı bekliyor onu hazırlıyorum canim benim evi bir görseneşim bu hafta gündüz evde oluyor kendimde rahatsızım işler birikti de birikti
Selam canimmm naptin Eltin geldi miSelam kızlarrr
daha öncede yazmıştım ama unuttun herhalde ben 50 yaşındayım canım ,oğlum, kızım derken :))))
yaş kaç ?
ben 41... 25 de evlendım ılk , cocuk olmadı. ıkıncı de 38 e gırerken evlendım zaten.
Tabi ben yokum ya bugün yaparsınSelamlar herkese hayırlı vakitler diliyorumm
2 gündür tam manasıyla hiç bir işi düzgün yapamadım
Bugün şöyle güzel bi temizlik yapmak istiyorum inşallah
kastamonueşin nereliydi yoksa odamı ordu lu
Geldi canım kahvaltıya pikniğe getirdimSelam canimmm naptin Eltin geldi mi
ayyy pardon unuttumdaha öncede yazmıştım ama unuttun herhalde ben 50 yaşındayım canım ,
16 yaşında evlendim acelem vardı herhaldeoğlum 33 kızım 28 yaşında evli 1,5 yaşındada canımın içi torunum var
pro üye nedirDün dışardaki haledeceğim işi sabah halletim eve geldim
Bir çay molası arakasından toplama düzenleme işlerine girişişeceğim
Gelen var mı
Her gün temizlik yapicam diyorum kaç gündür ama yapamıyorumTabi ben yokum ya bugün yaparsın
yok canım ya ne özürü biz burda neleri unutuyoruz oo mesela burçları kim nerde oturuyodu kaç çocuk vardıayyy pardon unuttum(((((
çok özür
Ay ay ay ne güzel miş gibi afiyetler olsunGeldi canım kahvaltıya pikniğe getirdim
ne alaka yaBi konuya dindarlar sapık olur yazmış biri . O konuya takıldım ya . Anlatamıyorum da
Hangi konuydu canımBi konuya dindarlar sapık olur yazmış biri . O konuya takıldım ya . Anlatamıyorum da
haklısın bir de rahat raht sohbet olmuyor kımımız cocukla ya da ev ısı yaparken ya da kımımız calısırken... dıkkat dagılıyor aslında yazısırkenyok canım ya ne özürü biz burda nelerei unutuyoruz oo mesela burçları kim nerde oturuyodu kaç çocuk vardı
Ben geliyorummmDün dışardaki haledeceğim işi sabah halletim eve geldim
Bir çay molası arakasından toplama düzenleme işlerine girişişeceğim
Gelen var mı
MerhabalarMerhaba arkadaşlar,
Camasir makinemde küf Kokusu olustu daha yeni.
Eskisi 10 yıl kullandığım halde koku yapmamıştı.
Bu da aynı marka ama niye oldu anlamadım.
Var mı bu problemi yaşayan?
Ya da çözüm önerisi olan ?
Help please
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?