- 11 Nisan 2007
- 83.043
- 481.948
Geçmiş olsun şimdi nasılsın ?
Beraber miss gibi yaparız
ben dolapları citilemeyi düşünüyorum birbirimizi şevklendirelim
İdare ediyorum kol duracak bir organ değil anlıyor musun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geçmiş olsun şimdi nasılsın ?
Beraber miss gibi yaparız
ben dolapları citilemeyi düşünüyorum birbirimizi şevklendirelim
Kv dediğin zaten gelini beğenmemek için var ama lora öğrenememiş halenBoşa çabalir onu göstereyim dedim
Yok beğenir benimki cins. Ama sen benden oncesin dersemKv dediğin zaten gelini beğenmemek için var ama lora öğrenememiş halen
Beğenmez ama yerHazır sütlaç yer mi beğenir mi mesela?
Bunu uyanıp yazmışım tekrar uyumusum derdim neyse uykum iyice gittiYok beğenir benimki cins. Ama sen benden oncesin dersem
Ben de çok sağlam sayılmam her yerim ağrıyor olduğu kadar yaparız artkİdare ediyorum kol duracak bir organ değil anlıyor musun
günaydın, canım bu senin balkonun mu ? maşallah ne kadar çok
Abla resim alıntıdır bonusumm boş saksıları iç içe koyup boş tutar mı uykusu kaçar evde boş saksı olsa çoktan çiçek ekerdigünaydın, canım bu senin balkonun mu ? maşallah ne kadar çok
çok güzeller ama bakımlarıda baya zor olur balkonda oturmaya yer kalmamış çiçeklerden
bilmem bana alıntı gibi gelmedi bir sürü çiçeği görünce dedim burası bonusun balkonudur kesinAbla resim alıntıdır bonusumm boş saksıları iç içe koyup boş tutar mı uykusu kaçar evde boş saksı olsa çoktan çiçek ekerdi
günaydın, canım bu senin balkonun mu ? maşallah ne kadar çok
çok güzeller ama bakımlarıda baya zor olur balkonda oturmaya yer kalmamış çiçeklerden
bilmem bana alıntı gibi gelmedi bir sürü çiçeği görünce dedim burası bonusun balkonudur kesin
Deniz havası mis gibi huzur verici iyi gezmeler bonusumKahvaltı yapıldı bulaşık toplandı.
Bugün dışardayım çocukları gezdiricez vapurla onlardan çok ben hevesliyim baya oldu vapura binmeyeli
oh ne güzel iyi gezmeler ,martılara simitte atarsınızKahvaltı yapıldı bulaşık toplandı.
Bugün dışardayım çocukları gezdiricez vapurla onlardan çok ben hevesliyim baya oldu vapura binmeyeli