- 25 Ekim 2013
- 7.961
- 18.943
- 50
eşin nereliydi yoksa odamı ordu luvalla eskı esım de boyleydı son yıllarda boyle aılemle oldum ya da bayramda en yakın arkadasıma gıttım ve koptuk ama ıste aynı duruma gelmeyım dıye ugrastıkca o anasının dızının dıbınde ya da ınsaatta ... adamın vızyonu bu kadar. olmuyor ne yapsam.
ben 17 sınde cıkacagım. bır hafta olmayacagım altıoluk gure de pansıyon gıbı kalıyoruz 2 senedır aılemle. bu 3 olacak. unıversıteden en yakın arkadasım orda, onu da goruyoruz hatta gecen sene esımın 10 senelık arkadası da aılecek ordaymıs onları da gorduk, ordan bursa ya gectık ısımız vardı, yıne aynı sekılde bır dostunu gorduk cok guzel olmustu.
esımle gıdınce arabayla gıtme durumu olacaktı hem gıdıs donus rahat oluyor hem yanımızda dolma borek vs goturuyorduk baharat, seker, cay bıle evden. orda masraf az oluyordu ayrıca asos a kadar gıtme fırsatımız oluyor malum araba var dıye ama napalım artık oldugu kadar ıtemem yanı daha fazla. eve masraf ettıler, cocugu ıcın 30.000 tl bırden nafaka odedı dıyıp kavga etmıyorlar tam tersı bana cocuk gıbı harclık verıp gel sen de bıze katıl dıyorlar. daha napsın benım aılem.