- 25 Ekim 2013
- 7.961
- 18.943
- 50
forumdakiler kadın onlara bişe demedikki kadınlar candırkastamonulu kım varsa, bana forumdan ucacak yakında :))))
baska gruplarda kaynana, koca gömüyorduk orda da kastamonu muhabbeti döndü :)))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
forumdakiler kadın onlara bişe demedikki kadınlar candırkastamonulu kım varsa, bana forumdan ucacak yakında :))))
baska gruplarda kaynana, koca gömüyorduk orda da kastamonu muhabbeti döndü :)))
80 yaşına gelmiş kafa gitmiştir artık onun boş ver duymamaya çalış canım tamam aynı binada olunca çok zordur,onlar en büyük ayıbı yapıyor
ya kaynanam benım odamın kapısını yumruklamıs bırı. 6 cocuk evlendır 80 yasına gel sonra nıye uyuyorsunuz, ben sıkıldım de..
esım desen, kendıne aılem hedıye aldı ben para ıcın mı dugunde kosturdum dedı aılene yardım olması abılık olarak yaptım dedı
bunlar basit örnekler , ana ogul daha ne okuzluklerı var anlatsam bıtmez, eskı gelınının koltugunu bana kakalamaya calısmak, ustelık o sırada esımı nerdeyse hapse attırmaya calısıyor eskısı
yok yok kafası cin gibi...80 yaşına gelmiş kafa gitmiştir artık onun boş ver duymamaya çalış canım tamam aynı binada olunva çok zordur,
ama baştan oraya gitmişsin
Allah zorunu kolaya çevirsin, biraz zor sanırım bazı şeyler.benim de son bir haftam
eşim gelmek istemiyor ben de zorlamayacağım kendi bilir. o gıtsın agva da evını yapsın ınsaat ıscısı gıbı yasasın, pansıyonda tatıl yapıyorum aılemle... bu bıle luks olacaksa, gelmezse gelmesın kafasındayım valla.
erkek kardesım ve babam hayatımda ılk kez bıraz nakıt vermek ıstedıler. ki 3 yıl oncesıne kadar babamın kırasını odeyen ben, erkek kardesını okutan ben. yıne de ayıp... calısıyorum ama kocamın hayalıne gıdıyor bogazına gıdıyor benı gecındırmeyı bırak. bır tatıl hem de bu sartlarda luks gelıyorsa ya da ona gore zaman kaybı oluyorsa hıc gerek yok dedım strese. ben gıdeyım sen de ıslerıne bak dedım
o yuzden benım de son haftam dıyebılırım hatta kılo aldıgım ıcın mayo almam lazım , ıslerımı de organıze etmeyelım hem ofıs hem evdekı ısler hem sınavım hem kedının bakımı falan
Hatırlamıyorum canım ama mesajlarımdan bulabilirsin .Hangi konuydu canım
Bi konuya dindarlar sapık olur yazmış biri . O konuya takıldım ya . Anlatamıyorum da
Bi de mesajlarda biz fakirler gibi süre beklemiyorsunuzBelli bir üçretle yada sitenin bazı üyelere hediye ettiği üyelik
Bu üyelik cevrim dışı içi olduğunuzu görünmezlği var
Sayfada kimler var onu görüyorsunuz
Ziyaretcileri görüyorsunuz
Eskiden pro üyelerine özel sayfaları vadı şimdi varmı bilmiyorum uzun zamandır burdan başka yere bakmıyorumda
Ben ilk girdiğim yıl almıştım bir hevvesle çokta gerekli değil
aynen efser çok az suyla yıkıyolar çamaşırları, bi akrabam var beyazları temiz çıkmıyo diye ilave su koymaya başlamış makinesine daha temiz oldu diyodu
Anaaaa bi yaşıma daha girdim . Nasıl yapılıyor peki ? Bi arkadaş soruyor daArada bende yapıyorum 20 litre su alıyor
deterjan çekmecesinden su veriyosunBi de mesajlarda biz fakirler gibi süre beklemiyorsunuz
Anaaaa bi yaşıma daha girdim . Nasıl yapılıyor peki ? Bi arkadaş soruyor da
Sorma bonusum ya . Kibar kibar yazmaya çalıştım. İstemeyeni ikna etmek zor. Bi de banlanmayayım diye kısa yazdım .Kime neyi anlatmaya çalıştın kıyamam boşa nefes boşa parmak hareketleri limonsuzum.
Arkadaş diyo ki durulama yaparken mideterjan çekmecesinden su veriyosun
yoo ön yıkama değilde ikinci suyu yani deterjan alırken bence daha faydalı olur bu arada arkadaş kim oda gelsin aramızaArkadaş diyo ki durulama yaparken mi
amin amin hayat herkese farklı farklı zor ama her işimizi kolaylaştırsın her daim ve cidden kalbimize göre nasip etsin, duam hep böyle oluyor benim.Allah zorunu kolaya çevirsin, biraz zor sanırım bazı şeyler.
Ama çözümünü bulmuşsun kendine göre.
Kimseyi zorlamayıp içinden geleni yapmak ve sonunda mutlu olmak senin tercihin. Sevindim senin adına.
Ailenle güzel bir tatil geçirirsin inşallah.
Benim tanıdığım bir abla var, çok güzel bir insandır, güzel de bir ailesi var, samimi, tutkun.
Sonra bu abla evlendi bir odunsu adam ile.
Adam bunların hiçbir aile etkinliğine katılmadı, kendi ailesine kendi gitti, ne bir sosyal ortama girdi ne bunlara karıştı. Ama evlerinde mutlularmış.
Sonra yıllat geçtikçe adam karıştı aralarına. Şimdi baya normalleştiler. Hala bazı etkinliklere vs gelmiyor ama çoğuna da geliyor yani epey ilerlediler.
O geldi aklıma.
Bazı şeyleri zorlamayınca kendiliğinden oluveriyor belki de.
Belki de olmayabiliyor o ayrı.
En iyisi kendin için yaşamaya bakmak.
Sana eşlik ederse ne ala. Etmezse sen hevesine bak hayatına bak
Uğraşma değmezBi konuya dindarlar sapık olur yazmış biri . O konuya takıldım ya . Anlatamıyorum da
ah canım ah hep aynı bunlar ben yardımdan geçtimde dediğin gibi en azından bi taktir ,teşekkür hiç bi zaman olmadıraporlarım yetısmedı dıyor, tabı bayram tatılınden ıtıbaren hep agva ya gıttı evde calısmadı ıste de yetısmedı mesai.
sımdı evde calısacak zaman zaman.
ben de utuye yardım eder mısın aksam dedım, pazar gunu evde degıldım cumartesı de herseyı tek basıma yaptım sen dısardaydın hep dedım. zaten utulerın nerdeyse hepsı onun gomleklerı. yapsın , hep ben yapıyorum da ne oluyor. takdir yok, yardım yok...