- 2 Mart 2021
- 6.812
- 34.248
Bazen yapıyorum ne zamana bir yapilmali acaba ?Merhabalar
Hiç bilgim yok ama bi kazan temizliği yaptınız mı boş calistirsaniz belki geçer
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bazen yapıyorum ne zamana bir yapilmali acaba ?Merhabalar
Hiç bilgim yok ama bi kazan temizliği yaptınız mı boş calistirsaniz belki geçer
bizim burdada formenler var kastamonu cideli iyi insanlar, ama biraz kabalar odunlar bi kadına nasıl davranılacağını pek bilmiyolar he bana bi yanlışları yok ama karadeniz erkekleri genelde böyle gördüğüm kadarıylakastamonu (((((((
Sapınlık ruhsal bir sorun her tür insanda olur bunu etiketlemenin anlamı yok onda olur bunda olmaz diye sorun çözülmez.Bi konuya dindarlar sapık olur yazmış biri . O konuya takıldım ya . Anlatamıyorum da
Ben de pek sık yapmıyorum canım ama baktım şimdi 6 ayda 1 diyorBazen yapıyorum ne zamana bir yapilmali acaba ?
ilk defa duydum benim 3. makinem hiç olmadı çok şükürMerhaba arkadaşlar,
Camasir makinemde küf Kokusu olustu daha yeni.
Eskisi 10 yıl kullandığım halde koku yapmamıştı.
Bu da aynı marka ama niye oldu anlamadım.
Var mı bu problemi yaşayan?
Ya da çözüm önerisi olan ?
Help please
Benim eski makinemde koku sorunu vardı bir sürü video izlemiştimMerhaba arkadaşlar,
Camasir makinemde küf Kokusu olustu daha yeni.
Eskisi 10 yıl kullandığım halde koku yapmamıştı.
Bu da aynı marka ama niye oldu anlamadım.
Var mı bu problemi yaşayan?
Ya da çözüm önerisi olan ?
Help please
Çay içiyorumHadi ben kalkıyorum bismillah
Belli bir üçretle yada sitenin bazı üyelere hediye ettiği üyelikpro üye nedir
avantajı var mı ya da nasıl olunuyor
benım uyelık de cok eski ama yıllarca aktif kullanmadım 2012 sanırım ilk ama sonra 6-7 sene ara verdim rahat
aynen efser çok az suyla yıkıyolar çamaşırları, bi akrabam var beyazları temiz çıkmıyo diye ilave su koymaya başlamış makinesine daha temiz oldu diyoduBenim eski makinemde koku sorunu vardı bir sürü video izlemiştim
Ben sorunu yeni nesil makinelerin tasaruf adı altında yeterince kiri giderecek kadar su almıyora bağladım içinde biriken kir tortusu zamanla bakteri küf mantarına kokuya sebebiyet veriyor
Önce makinenin iç dış temizliğini yap bunun için çok video var izle çok yöntem var
Arada bende yapıyorum 20 litre su alıyoraynen efser çok az suyla yıkıyolar çamaşırları, bi akrabam var beyazları temiz çıkmıyo diye ilave su koymaya başlamış makinesine daha temiz oldu diyodu
hiç denemedim ama beyazlarda bi denemek istiyorum bendeArada bende yapıyorum 20 litre su alıyor
anladımBelli bir üçretle yada sitenin bazı üyelere hediye ettiği üyelik
Bu üyelik cevrim dışı içi olduğunuzu görünmezlği var
Sayfada kimler var onu görüyorsunuz
Ziyaretcileri görüyorsunuz
Eskiden pro üyelerine özel sayfaları vadı şimdi varmı bilmiyorum uzun zamandır burdan başka yere bakmıyorumda
Ben ilk girdiğim yıl almıştım bir hevvesle çokta gerekli değil
İlk yaptığımda bu makine hiçmi su almuyor demiştimhiç denemedim ama beyazlarda bi denemek istiyorum bende
bizim burdada formenler var kastamonu cideli iyi insanlar, ama biraz kabalar odunlar bi kadına nasıl davranılacağını pek bilmiyolar he bana bi yanlışları yok ama karadeniz erkekleri genelde böyle gördüğüm kadarıyla
bende dicektim de öküzlere ayıp olmasın diye yazmadım bu seferde odun dedim ağaçlara ayıp oldu amabenim uzun zaman sonra işyerinde tek samimi oldugum kişi de cideli bir ablamız. çok candır cok severım
o bıle dıyor kı bızım memleketın kadını cok fenadır, erkegı de valla demeyım de biraz öküz der...
onlar en büyük ayıbı yapıyorbende dicektim de öküzlere ayıp olmasın diye yazmadım bu seferde odun dedim ağaçlara ayıp oldu ama