- 13 Ağustos 2020
- 14.759
- 82.422
- 32
kremali sutlac mi. Bende deneyim kv ye hava atcak kadar güzel olursa üfffTam onu izliyordum abla krema koyuyor içine ama evde krema yok
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kremali sutlac mi. Bende deneyim kv ye hava atcak kadar güzel olursa üfffTam onu izliyordum abla krema koyuyor içine ama evde krema yok
ÖzlemiştikCümleten Selamun aleyküm nasılsınız iyisinizdir insallah hepinizi çok özledim
Ev aldı basını gitti tutuştum motive olmaya geldim kabul ederseniz
Aleyküm selam canim hosgeldinCümleten Selamun aleyküm nasılsınız iyisinizdir insallah hepinizi çok özledim
Ev aldı basını gitti tutuştum motive olmaya geldim kabul ederseniz
Aynı durumdayım kerahat vakti bide çok zorlanıyorum şu anYemek yiyince nasıl ağırlık çöküyor ya sabaha kadar yatabilirim
4 dörtlük zaten imkansız ama yaklaşık bir düzen oluşturabilirsinizSelam aleyküm tüm evi ayrıntılı şekilde toplayip süpürüp silmeniz ne kadar zamanınızi alıyor
Mesela oda oda olarak nasıl ilerliyorsunuz
Neler yapıyorsunuz sırasıyla
Ben ev düzeni temizlik bunları tam manasıyla 4 4 lük yapamıyorum
Beceremiyorum sanki
Aleyküm selam. Bence o insana bağlı yavaş bir insanım uzun sürüyor benimkiSelam aleyküm tüm evi ayrıntılı şekilde toplayip süpürüp silmeniz ne kadar zamanınızi alıyor
Mesela oda oda olarak nasıl ilerliyorsunuz
Neler yapıyorsunuz sırasıyla
Ben ev düzeni temizlik bunları tam manasıyla 4 4 lük yapamıyorum
Beceremiyorum sanki
Bende uzandım içim geçmiş telefon çaldı uyandım, nerdeyse ezan okunacak kalkayımAynı durumdayım kerahat vakti bide çok zorlanıyorum şu an
Çok tatlıydi dimi o iç geçmesiBende uzandım içim geçmiş telefon çaldı uyandım, nerdeyse ezan okunacak kalkayım
Hemde nasıl uyumiyim diyorum ezan yakın ama içim uyumuşÇok tatlıydi dimi o iç geçmesi
Maşallah canım tek başınamı yaptın okadar hamurdan hem börek hem ekmekUzun bir aradan sonra ne yaptığımı yazayım
Kahvaltı hazırlandı
25 kilo un eledim Hamur yoğurmaya gönderdim
bulaşık makinesi ni çalıştırdım
bahçeden biber topladım
Börek içi hazırladım
once Börek sonra Ekmek yaptım
dondurucuya koydum
Duş aldım çıkmadan banyoyu da yıkadım
Akşam sadece çorba yaptım
şimdide dışarıda çay içiyoruz çocuklarla
Börek de kızım yardım ettiMaşallah canım tek başınamı yaptın okadar hamurdan hem börek hem ekmek
İyiyim şükür bıraktığın gibi durumlar ev-iş aynı tempoda devam canım gel tabiiyiyim abla cok şükür sen nasılsın
Biraz ara vermiştim ama ev aldı başını gitti senin vesilenle dönmüş olayım insallah aktif olabilirim
Aaa farketmemisim evet lidlaylim için diyecektim ki değil unutmabeni çiçeği gelmis topiğe onaBu mesaj Lidlaylim için sanırım nanemm yoksa ben burdayım
HoşgeldinTeşekkürler yarın inşallah bende başlayayım sizlerle
Çok geçmiş olsunGündüz işlere diye kalktım kızımla ilgilendim parkta kayarken parmağı katlanmıştı ağrıyodu biraz baktık olmuyo akşam üzeri hastaneye götürdük.
ACilde röntgen muayne derken şükür ciddi bie şey yok zorlanmaya bağlı ağrı var.
Sabitlediler parmağı öyle duracak biraz.
Yarım yağlıydı süt bonus yaptım valla çok güzel olmadı ama gideri var