Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sağol canım benim belimde 2,5 sene önce fıtık çıktı başlangıcı dedi doktor iğne ilaç verdi 20 gün fizik tedavisi gördüm hareketler verdi. çok şükür iyi geldi şimdi niye ağrıyo bilmiyorum ya adet olucam yada yine fıtıktanmı bilmiyorum , fıtık ağrısı sürekli bi ağrıydı şimdi hareket ederken ve yatakta dönerken canım yanıyoNe vardı belinde abla geçmiş olsun
sağol canımGeçmiş olsun abla
Aminn penyezim sabah sabah ne güzel dua
Çok geçmiş olsun ablasağol canım benim belimde 2,5 sene önce fıtık çıktı başlangıcı dedi doktor iğne ilaç verdi 20 gün fizik tedavisi gördüm hareketler verdi. çok şükür iyi geldi şimdi niye ağrıyo bilmiyorum ya adet olucam yada yine fıtıktanmı bilmiyorum , fıtık ağrısı sürekli bi ağrıydı şimdi hareket ederken ve yatakta dönerken canım yanıyo
sağol canım ağır bişe yaptığımda yok ara ara böyle ağrıyo bizaman sonra geçiyoGeçmiş olsun dikkat edin
sağolasın penyezimÇok geçmiş olsun abla
hayırlı cumalar, manzara muhteşem
Cuma günü kehf okumak hatırlattın abla sağol
Namazdan sonra kehf suresini ve mealini okudum dualarıda siz dostlarla paylaşmak istedim
çok geçmiş olsun Allah şifa versinsağol canım benim belimde 2,5 sene önce fıtık çıktı başlangıcı dedi doktor iğne ilaç verdi 20 gün fizik tedavisi gördüm hareketler verdi. çok şükür iyi geldi şimdi niye ağrıyo bilmiyorum ya adet olucam yada yine fıtıktanmı bilmiyorum , fıtık ağrısı sürekli bi ağrıydı şimdi hareket ederken ve yatakta dönerken canım yanıyo
Artık kaçınılmaz bazı şeyler abla. Birilerinin artık cezasını vermesi gerekiyor. Karşı koyanların Allah yardımcıları olsun onlarin eli ile kahretsin israilihayırlı cumalar ,
hizbullahta harekete geçmiş israile saldırıyomuş ortalık daha kötü karışmaz inşallah bir an önce biter bu savaş
Allah ım hepimizi korusun
Derse oturmaya nasıl ikna oluyor tatil diye öyle zorluyorlar ki beni. 20 dk bile zulüm oluyorKahvaltı yaptık sofrayı topladım
makineye çamaşır artım
Şimdi kızla derse oturacam ben kitap okuyacacağım