- 8 Aralık 2011
- 44.018
- 153.534
Geçmiş olsun dikkat edinİyi akşamlar,
Mutfak toplu
Bulaşık makinesini boşaltmaya üşendim
Akşam yemeği bulaşıklarını elde yıkadım
Ocağıda sildim iyi oldu
Şimdi namaz kılıcam, duş alıcam yine belim çok ağrıyo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geçmiş olsun dikkat edinİyi akşamlar,
Mutfak toplu
Bulaşık makinesini boşaltmaya üşendim
Akşam yemeği bulaşıklarını elde yıkadım
Ocağıda sildim iyi oldu
Şimdi namaz kılıcam, duş alıcam yine belim çok ağrıyo
Valla olanı dedim kv güzel yapar sütlacı yallanmı diyeyimŞİmdi aklıma geldi gündüz neydi o halınız ulan kaynanaların sütlaçlarını övüp durdunuz Efser Aktif Lora
Güzel yaparmış onunkideValla olanı dedim kv güzel yapar sütlacı yallanmı diyeyim
Ahiretliğimi görmedim neyini övdüğünü
Bu modellerin hepsi böyle zaaarrrrGüzel yaparmış onunkide
Annem bunu yeseydi çok beğenirdiBu modellerin hepsi böyle zaaarrrr
AnnemmmmmAnnem bunu yeseydi çok beğenirdi
Kendini kullandırmasına katlanamıyorum ya. Arkadaşları her gün para oyuncak ve aburcubur istiyor, kızım da kesinlikle hayır diyemiyor. İstiyor ki evde ne varsa onlara götürsün. Götürmediği zaman fazla oynamıyorlar ama kızım bunu anlamıyor. Bi de kandırıyorlar sen getir biz de getiricez diyeEfendim canım sorun neyse çözmeden uyutma kızı içinizde kalmasın.
Bi yerde okumuştum çocuklar için uyandıktan sonraki 3 dk ve uyumadan önceki 3 dk çok önemliymiş.
Birinde bitiş birinde uyanış ikisinde de biz varız nasıl var olduğumuz bize kalıyor tabi
Beraber katlarızKatlanacak çamaşırları yanıma almıştım vazgeçtim yarın katlıycam
Ay boşluğuma geldi cok güldümŞİmdi aklıma geldi gündüz neydi o halınız ulan kaynanaların sütlaçlarını övüp durdunuz Efser Aktif Lora
Ay evet okurken bende düşündüm aynı şeyiŞİmdi aklıma geldi gündüz neydi o halınız ulan kaynanaların sütlaçlarını övüp durdunuz Efser Aktif Lora
Ay boşluğuma geldi cok güldüm
güzel yapiyo zalım