- 23 Mart 2022
- 14.110
- 52.546
- 41
Boş ver ali rıza beyi yorgun değilsen sende gel yamacıma yarım saatlik işim var dahaBende yaprak dökümü Ali Rıza gibi kitlendim yine
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Boş ver ali rıza beyi yorgun değilsen sende gel yamacıma yarım saatlik işim var dahaBende yaprak dökümü Ali Rıza gibi kitlendim yine
Mutfagi temizledimBoş ver ali rıza beyi yorgun değilsen sende gel yamacıma yarım saatlik işim var daha
Keşke uyusaydım valla ya en azından uykumu almış olurdum benim kızla kavga ettik hiçbişeye heves falan kalmadı .Limonsuzzcay nerdesin canım uykun geldi uyudun mu yoksa
Bak bak ne de hevesli yazmışımGeliyorummmm
Final bölümlerindeki hali gibi demi? Ben de öyleyimBende yaprak dökümü Ali Rıza gibi kitlendim yine
Sonra yaparsın can sağolsun yeterli barışırsınız Kaç yaşındaydı senin kız ( kavga ettik yazınca sormak istedim )Keşke uyusaydım valla ya en azından uykumu almış olurdum benim kızla kavga ettik hiçbişeye heves falan kalmadı .
10 olacak teyzesiSonra yaparsın can sağolsun yeterli barışırsınız Kaç yaşındaydı senin kız ( kavga ettik yazınca sormak istedim )
penyez83 limon çekirdeği kadar iş yapmışım muhteşem mi attın bunaBulaşık makinasını boşalttım
Geri kirlileri doldurdum çalıştırdım
Mutfak dolabı çok dağılmıştı topladım
Bu kadar
Aaaa iş değil mi aşk olsun su bardağını makineye koymak bile iştirpenyez83 limon çekirdeği kadar iş yapmışım muhteşem mi attın buna
Hem de canın darken yapmışsın kıymeti olmaz mı hiç yapmasaydın temizler makinede kirliler tezgahta duruyodupenyez83 limon çekirdeği kadar iş yapmışım muhteşem mi attın buna
Bonusum yaaHem de canın darken yapmışsın kıymeti olmaz mı hiç yapmasaydın temizler makinede kirliler tezgahta duruyodu
Yarın birsürü yapıcamAaaa iş değil mi aşk olsun su bardağını makineye koymak bile iştir
Ellerine sağlık
Bonusum yaa
İyi akşamlar,
Mutfak toplu
Bulaşık makinesini boşaltmaya üşendim
Akşam yemeği bulaşıklarını elde yıkadım
Ocağıda sildim iyi oldu
Şimdi namaz kılıcam, duş alıcam yine belim çok ağrıyo
Geçmiş olsun ablaİyi akşamlar,
Mutfak toplu
Bulaşık makinesini boşaltmaya üşendim
Akşam yemeği bulaşıklarını elde yıkadım