- 13 Ağustos 2024
- 1.919
- 4.138
- 48
Hayırlı olsun canm Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahAbooo o emojiii neAllah razı olsun bonusummmm
![]()
![Palms up together :palms_up_together: 🤲](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f932.png)
![Smiling face with hearts :smiling_face_with_3_hearts: 🥰](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f970.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlı olsun canm Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahAbooo o emojiii neAllah razı olsun bonusummmm
![]()
Aynıyım öksürmeye devam
Ssero Canım çok sevindim Rabbim sağlıcakla kolaylıkla afiyetle gebelik geçirmeni ve kucağınıza almayı nasip eylesin aminnnnn
İsteyen herkese bu duygu Allah yaşatsın aminnnn
Hayırlı olsun canm Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah![]()
![]()
Allah razı olsun kızlar. Rabbim dileyen isteyen herkese nasip etsin. Hayırlı, sağlıklı, uzun ömürlü inşallah
Hahah emoji komik olmuş kankamAbooo o emojiii neAllah razı olsun bonusummmm
![]()
Abooo o emojiii neAllah razı olsun bonusummmm
![]()
YImışak bi fırçayla yapsan? Eline en az değecek şekildeellerim mahvoluyor diye yıkamak gelmiyor içimden![]()
Sağol kankam inşallahHahah emoji komik olmuş kankam
Hayırlısıyla saglıkla gelsin inşallah bir sürü kalp![]()
Onlar hep duamdaBol dua et gebelerin duası da ayrı güzeldir en hayırlı zamanda-Hayal ve
mavibaloncuk da muradına ersin inşallah
Allah kabul etsin abla
Allah razı olsun canım benimYaaaa serooo çok sevindimmAllahim tamamına erdirsin sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin Rabbim isteyen herkese de nasip etsin amiinnn
![]()
Ssero
Ahahahahah valla ben online alıyorum. Altımda bide market varBende ince bi bilekligim vardı onu düşürmüsüm farkettim ama aramadım da üsenipokuyumda geziyim bi evde
Biz market alışverisine giderken cocukları annemgile bırakıyoruz
En son beraber gittik gecenlerde eşim tövbe etti bi daha kesinlikle cocuklarla markete gitmem ben sende tutturma gelcem diye cocuklarla dur evde dedi
Allah razı olsun parem Allah'ım gönlüne göre versin@Ssero ay maşallah çok sevindim
RABBİM sağlıklı hamilelik sonrası sağlıkla kucağına al kuzum
RABBİM yüzünü hep güldürsün tatlı kadın senigek sarilicam sana
![]()
Allah razı olsun canmBol dua et gebelerin duası da ayrı güzeldir en hayırlı zamanda-Hayal ve
mavibaloncuk da muradına ersin inşallah
Kireç için sprey kullanıyorum ondan elim mahvoluyor, yumuşak fırçayla da yapıyorum ama elle süngerle ovmak daha içime siniyor o yüzden kendimi hep yorarımYImışak bi fırçayla yapsan? Eline en az değecek şekilde