- 13 Ağustos 2022
- 6.163
- 25.197
Yaaa bonus dk bir gol bir pes etmeDiyete başladığımız çıktı aklımdan o akşamki kurabiyeden yedim iki tane burayı açınca dank sesi geldi.
Çok içten başlamamışım demek mecburiyetten başlamışım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaaa bonus dk bir gol bir pes etmeDiyete başladığımız çıktı aklımdan o akşamki kurabiyeden yedim iki tane burayı açınca dank sesi geldi.
Çok içten başlamamışım demek mecburiyetten başlamışım
evet ozellıkle paylastım sevıyorsunuz dıye :))))Cuma günü çok yoğundum işyerinde yazılanları atlaya zıplaya okudum görmedim galiba
Geyve taraklı arifiye o tarafları biliyorum gitmişliğim var. K.validemin akrabaları var oralarda. Güzeldir sakin yeşillik yerler.
ben ısten o saatte cıkıyorum vallaEn geç 18:00 da yemek olayını bitirelim
Günlük en az 2 lt su
O kötü olmuş ne kadar yemek işini erken kapatırsam o kadar güzel veriyorum benben ısten o saatte cıkıyorum valla
ben senelerce tam gun calıstım ama o zamanlar eve bayan cagırma da uygundu ayrıca eskı esım daha comerttıgünaydın,
benim cumarteside tam gün malesef ama yapacak bişe yok en az 2 sene daha çalışmak zorundayım,
ondan sonraya bırkatım dinleme ve gezme işleri Allah kısmet ederse inşallah
sende iyi yapmışsın kendi kendi kalmak insana iyi geliyo hemde evdeki işlerini bitirmişsin kafanda rahatlamıştır.
yemeklerımı normalde bır gun onceden yapıyorum ama yıne de o saatte cıkınca 7 :30 ancak yemıs oluyorumO kötü olmuş ne kadar yemek işini erken kapatırsam o kadar güzel veriyorum ben
bende görmedim sanki geriye bakimevet ozellıkle paylastım sevıyorsunuz dıye :))))
hem agva hem gevye attım hatta
Yoğun bir tempo dönemi, bende yaşadım. O zamanlar ev işleri için destek aldım.
Başka türlü kendinden gidiyor. Ev - iş derken, hiç bir şeye yetişemez oluyorsun.
Tavsiyem ütü, temizlik ne olursa mutlaka destek alıp, eşin ile de iş bölümü yapman.
cuma gunu gunduz sanırım. erken saatler yanibende görmedim sanki geriye bakim
Konuşmadan olmuyor, birlikte çay kahve içerek plan yapıp ve yazın işleri bir kağıda ( yazınca ne kadar çok iş olduğu ortaya çıkıyor)valla ya kadın gelecek
ya kendısı yardım edecek
ya da tek basına yapavak
ucuncu senecek , kendısıne de ılıskımıze de zarar
bugun acıkca konusacagım ama konusulmuyor hemen herseyden mutsuz olan ve sıtem eden kadın oluyorum
Sonra bu topikle buluşmak nasip oldu hafta içi az az iş yapınca, hafta sonuna çok iş kalmamaya başladı.
Buranın hakkını yiyemem ben çok motive oluyorum. Az öz devamlı elin üzerinde olunca, evin düzeni çabucak bozulmuyor.
Gecenin 11 de yatmam gerekirken, ütü yapıyorum gelen varmı yazısını burada okuyup, yatmayıp ütü yaptığımı bilirim
buldum çok güzel dere mis gibibunlar, gevyedeki yer. dere yanı yani
K.valideniz yemek işine destek olamaz mı?valla ben o zaman cok yazabılırım, gece 10:00, yemek yapıyorum yarına, bu aksam ıcın yaptık yedık sımdı yarına yapıyorum dıye :)))
motivasyon olacaksa :)))
benim sıkıntım, haftasonu da evde değilim... cumartesı erken cıkıyoruz oraya her turlu hazırlık, orda resmen ınsaatta calısıyoruz, pazar gece 1,5 da eve gırıyoruz, toparla yerlestır dus al uyu 3... ıse gıdıyorum aksam pert uykulu yemek ve camasırları topluyorum. ertesı gune de yemek yapıyorum yıne gece oluyor ertesı gun temızlık ve yemek ertesı gun utu ve yemek. yemek market vs .. arada aıle zıyaretlerı, arada evde orda burda patlayan seyler derken hep ayakta hep uyksuz hem mutsuz hıssedıyorum
Konuşmadan olmuyor, birlikte çay kahve içerek plan yapıp ve yazın işleri bir kağıda ( yazınca ne kadar çok iş olduğu ortaya çıkıyor)
Biz oturup konuştuğumuzda yaptığımız planların, bir kaçını yazayım belki örnek olur
Eve robot aldık
Kurutma mak.aldık
Alışveriş işi pazar,market vs...ve yerleştirmesi eşimde ne eksik var ne alınacak o takip ediyor
Yemek işi ortak eve kim erken gelirse mutfağa giriyor. İkimizde yemek ağrımı yapmıyoruz ( zeytin ekmek çay bile yeter mantığındayız)
evde ihtiyaç fazlası ne varsa verin (eşya giyim vs...) evi rahatlatın biraz
oraya gıdıp ve herkesı gerıde bırakıp tek yasamak ıstıyorum resmenbuldum çok güzel dere mis gibi
Doktor elime liste tutuşturdu ya, sadece onları yersem zaten kilo veririm bencesiSen daha nerene vereceksin pinhan yürü git ya
ne destek olacakK.valideniz yemek işine destek olamaz mı?
Tadilat işi zor, kendi imkanlarınız ile bitmez o nedenle destek alarak tamamlamalısınız
2 kg dediğin nedir yahu neyseDoktor elime liste tutuşturdu ya, sadece onları yersem zaten kilo veririm bencesi
Olsun beybi, 2 kilo falan vereyim, göbeğim var.
Belki gider.
Denicem.