- 24 Ekim 2019
- 7.072
- 40.652
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ooo masallah
Hoş buldum çok teşekkür ederimm
Cuma günü çok yoğundum işyerinde yazılanları atlaya zıplaya okudum görmedim galiba
evetSARILARIN FILIZ mental ve fiziksel olarak çok yoğun olunca bir durmak dinlenmek istiyor insan doğal olarak
Kendine zaman ayırarak iyi yapmışsın sorunlar da geçer inşallah
Yoğun bir tempo dönemi, bende yaşadım. O zamanlar ev işleri için destek aldım.evet ekım ayından berı cumartesı mesaım yok.
yarım gun ofıse gelıyordum bır sene kadar oyle calıstım. zor oldu valla.
agva ya da gıtmedım, evde temız hava aldım resmen. cunku artık her haftasonu orda amele gıbı calısmaktan da, takdırının olmamasından da, haftaıcı aksamları 10 a kadar totom yer gormuyor sonra. evde olmadıgım ıcın haftasonu.
her aksam 9 da yemek yıyoruz mecburen, temızlık, utu hersey kalıyor aksama.
ve nısan ortasından boyle her hafta boyle. artık gıtmeyecegım, annesı ıle gıtsın gelsın.
aramızda bag olussun, bırlıkte yapalım haftasonu amelılık olsa da basbasa oluyoruz emek verıyoruz bırlıkte derken , ırgatlıga dondu benım hayat valla.
haftaıcı calıs aksamları yemek utu camasır ... haftasonu orda oyle calıs...
haftasonu hem ev ıslerını yaptım hem yatagımda duzgunce yattım hem dızı ızledım bırseyler okudum kafamı dınledım..
ne esıme ne annesıne yemek hazırlayan ahcı gıbı hıssetmedım hem kendımı. mutfaga bıle gırmedım hazır yedım valla bekar ogrencı gıbı.
evet canım bitkilerle ilgili bi yazı tam minübüsten inerken gönderdim açıklama yazamadım,Abla yazıyı oku mu demek istedin
çokmu soğuk orası neresi bizde gelelim yanıyoruz buralardaGarip bir yorgunluk var üstümde burası çok soğuk değişik bir yaz ayı geçiriyoruz
Okudum abla sağolasınevet canım bitkilerle ilgili bi yazı tam minübüsten inerken gönderdim açıklama yazamadım,
günaydın,evet ekım ayından berı cumartesı mesaım yok.
yarım gun ofıse gelıyordum bır sene kadar oyle calıstım. zor oldu valla.
agva ya da gıtmedım, evde temız hava aldım resmen. cunku artık her haftasonu orda amele gıbı calısmaktan da, takdırının olmamasından da, haftaıcı aksamları 10 a kadar totom yer gormuyor sonra. evde olmadıgım ıcın haftasonu.
her aksam 9 da yemek yıyoruz mecburen, temızlık, utu hersey kalıyor aksama.
ve nısan ortasından boyle her hafta boyle. artık gıtmeyecegım, annesı ıle gıtsın gelsın.
aramızda bag olussun, bırlıkte yapalım haftasonu amelılık olsa da basbasa oluyoruz emek verıyoruz bırlıkte derken , ırgatlıga dondu benım hayat valla.
haftaıcı calıs aksamları yemek utu camasır ... haftasonu orda oyle calıs...
haftasonu hem ev ıslerını yaptım hem yatagımda duzgunce yattım hem dızı ızledım bırseyler okudum kafamı dınledım..
ne esıme ne annesıne yemek hazırlayan ahcı gıbı hıssetmedım hem kendımı. mutfaga bıle gırmedım hazır yedım valla bekar ogrencı gıbı.
Sen daha nerene vereceksin pinhan yürü git yaGünaydın hatun kişiler
Diyetisyenler toplanmış yine, gazamız mübarek olsun
Gazamız dedim dikkatinizi çeker mi bilmem
Tabii ki ben de varım bu yolda