- 13 Ağustos 2020
- 14.736
- 82.267
- 32
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben de oglen ve aksam ekmek yemembugün dünden biraz semiz otu var biraz pilav kurandan getirdim, yanınada patates,biber kızartmayı düşünüyorum
az önce öğle yemeğini çok yedim döner vardı bide ekmekle yedim , birazda yoğurtlu makarna yedim azda çorba
çok fazla oldu normalde öğle yemeklerinde ekmek yemiyorum. döneri görünce dayanamadım . akşam az yemem lazım
amanın tesisatSabahtan evi topladım kısmen süpürdüm.
Yiğenlerim geldi tam oturuyoduk derken şu giderdeki tesisat işi çıktı.
Benim daire ve alt dairede kırılıp boru değişcek. İş bitene kadar geline gidiyorum gelince temizlik bekliyor beni.
İyi ki geçen akşam mutfağı yapmamışım
koca demişler işte adı üstünde koca koca dertleri var , büyüklerin bi sözü var iyi bişe olsaydı adına gonca derlerdi diye benim eşimdeinşaat işleri yapıyo tadilat ,tamirat,boya badana ama evde bişe yapılcak olsa 50 kere söylemeden yapmaz sonrada diyoki ne çok konuşuyon bende diyorumki yap ozaman bende sürekli söylemiyim geneli aynı pek bi farkları yokamanın tesisat
kır dök
temızlıkkk
bıktıgım seyler
gecen sene altı ay mermer kırık lavabo kullandım, esım yaptırmadı sıkısıgız dıyıp . mucıze gıbı kullandım
sımdı yıne mermer ısı var. alt kısmına destek lazımmıs tekrar kırılmasın dıye. gecekonduyu verıp apartman yapacak mutahaıtlar kadar yalancı yok sanırım
koca mermerın altında bır tane tahta destek yok marangoz enıstemız var adam şoklarda. ımkansız dıyor boyle ev teslım edılmez etmıs valla.
cat kat akıyor dıye 2 senelık eve tadılat yaptık gecen sene 35 harcadık bır ay sonra yıne aktı catı. kuflenen yerler dokulen yerler derken odaların tavanı aynı duruma geldı
benım koca evı onemsemeyıp varsa yoksa parayı da zamanı da agvaya harcadıgından aralıktan berı tavanlarım duruyor
kardesım evlenecek akrabalar ılk kez evıme gelecek desem de yapmadı ve dugun de oyle mısafır agırladım
ben cıdden bu koca ıcın topık acsam, ortalık yıkılır bence :)))
ay rahmetli babaannem derdi daha dogrusu annemın babaannesi.koca demişler işte adı üstünde koca koca dertleri var , büyüklerin bi sözü var iyi bişe olsaydı adına gonca derlerdi diye benim eşimdeinşaat işleri yapıyo tadilat ,tamirat,boya badana ama evde bişe yapılcak olsa 50 kere söylemeden yapmaz sonrada diyoki ne çok konuşuyon bende diyorumki yap ozaman bende sürekli söylemiyim geneli aynı pek bi farkları yok
ben,mki bankacı,koca demişler işte adı üstünde koca koca dertleri var , büyüklerin bi sözü var iyi bişe olsaydı adına gonca derlerdi diye benim eşimdeinşaat işleri yapıyo tadilat ,tamirat,boya badana ama evde bişe yapılcak olsa 50 kere söylemeden yapmaz sonrada diyoki ne çok konuşuyon bende diyorumki yap ozaman bende sürekli söylemiyim geneli aynı pek bi farkları yok
Kötü anne değilsin pinhancim çok çok küçük değiller artık anlamaları lazım. Sabah bende epey kızdım rutin oldu beynim kafam cok yorgun. Kucuk olsalar vucut yoruluyor sadece boyle essek kadar olmuslar hos olmayan seyler yapiyorlar ya. Ama küsmek pek işe yaramıyor barisildiginda bir yumuşaklık oluyor onu çok iyi kullanıyorlar. Sevdiği biseyden mahrum ediyorum artık alsınlar cezalarını hiç acımıyorum. Bazen içimden üzülüyorum farkettirmeden ama kendileri yapıyor yaniÇocuklara bağırdım
Çok, baya, ciddi, kötü bağırdım.....
Çünkü tükendim.
Kavga etmelerinden, kızların arasında ayrı, oğlanla ayrı şikayetlerden, tartışmalardan........
O bana bunu dedi, o bunu vermedi, dil çıkardı, git dedi, benim dedi, vermedi, almadı derken yetti.
Bu yaz canıma ciğerime yetti.
Belki de büyüyorlar...
Hep konuşurum, konuşarak anlatırım.
Severim sevgi sözcüklerimi tebessümümü eksik etmem.
Ama verdiklerimi aldıklarını göremiyorum.
Birbirleriyle geçinmeyi öğretemiyorum!
Benden daha sabırlı anlayışlı ve sakin olan babaları da yapamıyor!
Olmuyor arkadaş...
5 yaşındaki bebenin seviyesine inip kavga ediyorlar. O da öyle görüyo, iyice zıvanadan çıkıyor.
Kızlar da çocuk, tamam amenna ama birşeyleri de öğrettiğini, anlatabildiğini görmek istiyorsun. 10 yaşındaki çocuktan beklenen birşeyler var!
Bezdim...
Kötü oldu.
İnsan evladına küser mi?
Küsüp kızıp konuşmayasım var.
Bdv ye yazsam linçlenirdim
Kötü anneyim evet.
Kötüydüm az önce.
Çok bunaldım gerçekten
Allahım affetsin ve kötü bişeyle sınamasın. Ama çok yıprandım 1 aydır.........
Bitti
Biraz ağlayarak çamaşır katlıcam.
Çocuklara bağırdım
Çok, baya, ciddi, kötü bağırdım.....
Çünkü tükendim.
Kavga etmelerinden, kızların arasında ayrı, oğlanla ayrı şikayetlerden, tartışmalardan........
O bana bunu dedi, o bunu vermedi, dil çıkardı, git dedi, benim dedi, vermedi, almadı derken yetti.
Bu yaz canıma ciğerime yetti.
Belki de büyüyorlar...
Hep konuşurum, konuşarak anlatırım.
Severim sevgi sözcüklerimi tebessümümü eksik etmem.
Ama verdiklerimi aldıklarını göremiyorum.
Birbirleriyle geçinmeyi öğretemiyorum!
Benden daha sabırlı anlayışlı ve sakin olan babaları da yapamıyor!
Olmuyor arkadaş...
5 yaşındaki bebenin seviyesine inip kavga ediyorlar. O da öyle görüyo, iyice zıvanadan çıkıyor.
Kızlar da çocuk, tamam amenna ama birşeyleri de öğrettiğini, anlatabildiğini görmek istiyorsun. 10 yaşındaki çocuktan beklenen birşeyler var!
Bezdim...
Kötü oldu.
İnsan evladına küser mi?
Küsüp kızıp konuşmayasım var.
Bdv ye yazsam linçlenirdim
Kötü anneyim evet.
Kötüydüm az önce.
Çok bunaldım gerçekten
Allahım affetsin ve kötü bişeyle sınamasın. Ama çok yıprandım 1 aydır.........
Bitti
Biraz ağlayarak çamaşır katlıcam.
CanlarımmmKötü anne değilsin pinhancim çok çok küçük değiller artık anlamaları lazım. Sabah bende epey kızdım rutin oldu beynim kafam cok yorgun. Kucuk olsalar vucut yoruluyor sadece boyle essek kadar olmuslar hos olmayan seyler yapiyorlar ya. Ama küsmek pek işe yaramıyor barisildiginda bir yumuşaklık oluyor onu çok iyi kullanıyorlar. Sevdiği biseyden mahrum ediyorum artık alsınlar cezalarını hiç acımıyorum. Bazen içimden üzülüyorum farkettirmeden ama kendileri yapıyor yani
Kötü anne değilsin pinhancim çok çok küçük değiller artık anlamaları lazım. Sabah bende epey kızdım rutin oldu beynim kafam cok yorgun. Kucuk olsalar vucut yoruluyor sadece boyle essek kadar olmuslar hos olmayan seyler yapiyorlar ya. Ama küsmek pek işe yaramıyor barisildiginda bir yumuşaklık oluyor onu çok iyi kullanıyorlar. Sevdiği biseyden mahrum ediyorum artık alsınlar cezalarını hiç acımıyorum. Bazen içimden üzülüyorum farkettirmeden ama kendileri yapıyor yani
Güzel kalplim teşekkürlerCanlarımmm
İkinize de kocaman sarılıp dualarımı yolladım Allah ferahlık versin
Eki Görüntüle 3458497
Çok teşekkür ederimvalla konu annelik oldugunu ıcın ben ne desem bılemıyorum
bos bır nara olur benımkı. hanı bekara karı bosamak durumu.
ama sorun ve sorumlulukların agır gelmesınde; nefes alamıyor gıbı hıssetmek tukenmek bıtmek ofke kontrolunu yapamamak aglamak sonra da ben kotu esım kotu anneyım hıslerını anlayabılırım
ve bu yuzden dıyecegım sey, bu .. sız gayet ıyısınız pinhan hanım. hatta harika idare ediyorsunuz lütfen bunu kendinize sık sık söyleyin. kimse biz kadınlara demiyor biz kendimize diyelim bari.